lauantai 17. joulukuuta 2016

Vanhemman tyttären huone

Tässä postauksessa saatte kurkistaa meän vanhemman tyttären, Petran huoneeseen. Petra ei ole asunut kotona enää moneen vuoteen mutta pari kertaa vuodessa kun neiti tulee pohjoiseen lomille on tämä hänen ikioma huoneensa.

Tässä huoneessa oli aiemmin tyttären omin kätösin tekemä värikäs tilkkutapetti seinä mutta syksyllä kysyin lupaa tyttäreltä josko saisin tapiseerata huoneen uusiksi.

Lähetin neidille muutaman tapettivaihtoehdon joista käskin hänen itse valita huoneeseen uuden tapetin. Valinta oli helppo sillä heti tuli myöntyvä vastaus lintutapetille, eli hänen valinta oli Eco Simplicityn sininen Dancing Crane.

Täytyy kyllä sanoa että valinta on hyvä sillä vaikka tämä huone sijaitsee talon pohjoispuolella ei tämä sininen tapetti tee huoneesta kylmäntuntuista. Tapetin sävy on semmoinen pehmeän ja lämpimän sininen. Yhdistettynä valkean ja kullanvärisen kanssa oikein miellyttävä yhdistelmä sillä joka kerta kun menen huoneeseen mie pysähdyn ovensuuhun ja mietin että kylläpä mie tykkään tästä ❤

Huone on sisustettu melkein kokonaan kirpputori ja huutokauppalöydöin. Kattovalaisimen olen huutanut huutokaupasta jo varmaan 15 vuotta sitten ja tykkään siitä kovasti vielä tänäpäivänäkin.

Yöpöydällä näkyvä valaisin on viime kesällinen kirppislöytä eteläruotsin reissulta. Se löytyi Trollhättanista ja maksoi muistaakseni 70 kr. Aivan ihana lamppu!

Sängynpeitteenä on viime syksyllinen kirppislöytö, käsinvirkattu puuvillainen parisängyn päiväpeite. Upeaa käsityötä josta maksoin vain 350 kr.

Viimeisin kirppislöytö on seinällä vähän niinkuin koristeena. Ihana mekko joka oli mulle himpun verran liian pieni mutta ostin sen kuitenkin. Se on petroolin sininen ja siinä on mustia pieniä lintuja koristeena. Niin sievä että tuossa vanhassa henkarissa riippuvana se on kuin taideteos.

Mukavaa lauantai-iltaa ja se on kuulkaas enää viikko jouluaattoon!

-Tiina











8 kommenttia:

  1. Ihana huone. Tosi kaunis tapetti. :)

    VastaaPoista
  2. Aivan upea huone, kyllä tuolla kelpaa tyttären asustella kun käy kotonaan. Sanoit että pohjoiseen. Missäpäin asutte? Pohjoisen tyttönä tietenkin halaun udella. Puhuthaanko teillä meän kieltä??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni! Kyllä neiti on niin tyytyväinen siitä että hänellä on jäljellä tuo oma huoneensa. Met asuma ruotsin Ylitorniolla ja kyllä meilä puhuthaan meän kieltäki :)

      Poista
  3. On kyllä kaunis huone ja jokainen yksityiskohta vaikuttaa huolella valitulta. Ihana! Olen kuvitellut että asutte omakotitalossa, mutta taitaakin olla kyseessä vanhempi kerrostalohuoneisto tuosta aivan ihanasta lämpöpatterista päätellen, vai olenko ihan väärässä?
    Mukavaa joulun odotusta sinne Tornionjokilaaksoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina! Kyllä met asuma vanhassa omakotitalossa. Suurimmassa osassa huoneita on onneksi jäljellä nämä vanhat patterit. Mukavaa joulunodotusta myös sinne etelään!

      Poista
  4. Ihana huone, kyllä tuolla on kiva oleskella <3 Tapetti on hirmuisen kaunis.

    VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!