torstai 22. joulukuuta 2016

Saaristolaisleipä

Eilen illalla tämä emäntä pisti työpäivän päätteeksi essun päälle ja alkoi leipomaan saaristolaisleipää.

Leipää mie tein ensimmäistä kertaa viime jouluna ja tykkäsin kovasti. Ne on helppoja tehdä mutta aikaa niihin menee useampi tunti.

Taikinaa täytyy kohottaa kaiken kaikkiaan 2 tuntia ja uunissakin leivän pitää olla 1 1/2 tuntia mutta lopputulos on ehottomasti sen arvoinen joten suosittelen testaamaan. Alempana tässä postauksessa on resepti jolla mie nämä leivät leivoin.

Nyt on meilläkin koko perhe koolla, poika tuli kotiin viime sunnuntaina ja molemmat tyttäret saatiin kotia tänään ❤

Huomenna täytyy vielä minun ja isännän pyörähtää mutkat töissä mutta sitten saamme mekin rauhoittua joulun viettoon.  Oikein mukavaa illanjatkoa!

-Tiina



Almedahlsin Personskryddskåp
on yksi minun suosikkikuvioista








4 kommenttia:

  1. Näyttää herkulliselta. Ihanaa joulua! :)

    VastaaPoista
  2. Mieki tein nuita muutama päivä sitten, pikkusen eri ohjeela vain, hyviä ovat ja sopivat joulupöytään.

    Hyvää joulua teille <3

    VastaaPoista
  3. Saaristolaisleipä on niin minun herkkua. Tykkään tosi paljon <3 ihanaa joulua!

    VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!