maanantai 11. tammikuuta 2016

Nollabudjetin walk in closet

Heissan ja mukavaa alkanutta uutta viikkoa!

Mie olen jo rapean viikon suoraan sanottuna myllänyt oikein olan takaa tuolla meän vintissä.

Mies sai lapsilta joululahjaksi oikein laadukkaan ruuvinvääntimen vai onkohan se porakone???
No, joka tapauksessa ajattelin käyttää tätä työkalua hyväkseni ja olen muuttanut tavaroita ja huonekaluja huoneesta toiseen.
Isäntä on kiltisti ruuvannut ja tehnyt semmosia raskaampia hommia. Mie itte olen ollut se suunnittelija, työnjohtaja ja maalari :)

Meän vuonna 1940 rakennettu talo ei ole mikään iso ja säilytystilaa on aina ollut aivan liian vähän. Sitten meillä on vielä tämmösiä viistokattoja vähän siellä ja täällä joten mielikuvitusta saapi käyttää että saa jotenkin nekin nurkat käyttöön.Ensimmäiseksi mie esittelen teille tämmösen budjettiversion walk in closetin.
Se tulee vastaan heti kun astuu meän vintin raput ylös.
Siihen laitettiin hattuhylly jossa minun värikkäät tunikat ja mekot iloisesti roikkuvat. Tyttären hatut ovat "coolisti" siellä hyllyn päällä.
Alla olevaan lokerikkoon mahtuivat pikkulaukut, huivit, vyöt ja muutama kenkäpari. Isommille käsilaukuille laitettiin koukkuja seinään.Kuvissa näkyvä valkoinen ovi vie pieneen komeroon jossa ei mahdu kunnolla kävelemään matalan ja viiston katon vuoksi. Oveen laitoin vähän fiinimmän peilin. Täytyyhän sitä pystyä tarkistamaan että "outfitti" on OK. Peilatessa ei kylläkään passaa peruuttaa liian kauas taaksepäin, muuten tulee vintinraput aika äkäsesti vastaan...

Toteutus ei maksanut yhtään mitään sillä kaikki huonekalut, koukut sun muut tilpehöörit löytyi jo ennestään kotoa. Mie olen tyytyväinen, vaatteet on järjestyksessä, löytyvät hetkessä ja tila joka aiemmin oli vain läpikulkupaikka tuli nyt hyötykäyttööön.

Seuraavalla kerralla saattekin sitten tutustua minun uuteen ompelutilaan jonka olen fiksannut pieneen makuualkoviin.

Heippa!

-Tiina
5 kommenttia:

 1. Kyllähän hienot vaatteet kelpaa olla esillä, ihania Marimekon vaatteita sulla iso pino :) Kyllä joka naisella pitäis olla iso vaatehuone ja kaikki käden ulottuvilla, peilejä unohtamatta.

  VastaaPoista
 2. Mahtavsti olet saanu vaatteet nyt laitettua ja niin on fiiniä mekkoja!

  VastaaPoista
 3. Hieno muutos pienellä rahalla...tai siis rahatta..:)

  VastaaPoista
 4. Ompas kekseliäs ja toimiva ratkaisu :) Erityisesti pidän siitä miten coolisti tyttären hatut ovat esillä. Tässä on hyvä esimerkki miten pienet neliöt ja ns. hukkatilat voi hyödyntää järkevästi. Mukavaa tiistaita pohjoiseen, meillä etelässä tulee lunta niin tuhottomasti <3

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!