keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Vanha porrasjakkara uuteen loistoon

Heissan! 
On meillä pohjoisessa ollu viime päivinä oikein semmonen kunnon paukkupakkanen. 
Isännän kans oli pakko nousta sängystä kesken yöunien miettimään että mistä tuo pauke oikein tullee. Meän rautaiset ulkorappuset olivat osaksi syypäänä paukkeeseen mutta taisipa se -30 pakkanen paukuttaa ulkona jotakin muutakin mikä jäi arvoitukseksi. 
Tänään on onneksi lauhtunu, ei tainu mittari ennää näyttää kuin muutamaa pakkasastetta. 

Nyt pakkasesta johonki aivan muuhun eli näihin vanhoihin porrasjakkaroihin joista mie niin kovasti tykkään. Tämän tuolin mie ostin kirpparilta, kunto oli melko kehno ja hinta oikeastaan aivan liian korkea mutta niinhän siinä kävi että mie ostin sen kuitenki. Mie näin jo silmissäni että kuinka nätti siitä tullee muutaman uuden maalikerroksen jälkeen. 

Maalasin tuolin puuosat samalla roosalla kuin tuon taustalla näkyvän oven eli väri on Tikkurilan Posliinikukka ja rautaosat maalasin harmaalla joka on Tikkurilan Kalsiitti. Samaa harmaata kuin meän kodin kahden makuuhuoneen ovista tehdyissä sängynpäätyissä. 
Ei mene yleensä tässä talossa maalit hukkaan, kyllä mie niille käyttöä keksin :)

Tässä tuoli nyt on uudessa asussaan ja koska sillä ei vielä ole porrasjakkarana oikeaa paikkaa niin mie annoin sille käskyn toimia kukkapöytänä. Passaa siihenkin oikein mainiosti. 
Mie olen vähän suunnitellut että sitten joskus kun meillä tehdään keittiöremppa, 
eli mieluiten tämän kevään aikana (ISÄNTÄ HOX!!!) tämä tuoli kävis väritykseltään uuteen keittiöön. 

Mukavaa illanjatkoa ❤

-Tiina

8 kommenttia:

 1. No voi herrattu, ko tulikin komea jakkara, ei uskois samaksi.

  VastaaPoista
 2. Sehän onko karamelli. Komea.

  VastaaPoista
 3. Mielettömän hieno jakkara! Aivan ihana tuo muotoilu :) Mä oon niin romuromantikko että olisin varmaan jättänyt sen noin mutta kaunis on maalattunakin. Teillä on muutenkin niin kaunista, ihania tapetteja ja aivan ihana värimaailma <3

  VastaaPoista
 4. Ihana vanha kapistus ja kaunis uudessa värissään❤ Täälläkin pohditaan keittiöremppaa, joka kylläkään ei tapahdu niin nopeasti kuin teillä, mutta ainakin on pohdittu mitä uuteen keittiöön halutaan. Kivaa viikonloppua pohjoiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira! Kyllä meillä isäntä yrittää hangoitella tuota keittiöremppaa vastaan mutta minusta tuntuu että en anna periksi nyt :)
   Mukavaa alkavaa uutta viikkoa rautatieläistaloon ❤

   Poista

Kommentti on aina kiva!