maanantai 14. lokakuuta 2019

Mökin makuuhuoneen pintojen raikastus maalilla

Mie postasin jo aiemmin tästä makkarin maalausprojektista kuvia mutta tässä tulee vielä muutama lisää. Näissä kuvissa on nyt sitten taulukin seinässä ja naulakko paikoillaan.

Kuten kuvista näkyy niin makuuhuone on pieni, juuri ja juuri sen kokoinen että siihen mahtuu 160 leveä sänky. Sängyn laidoille ei tosiaan jää paljoa tilaa, se on semmonen imurin mentävä rako.

Hyvin tuossa kuitenkin mahtuu nukkumaan olipa huoneessa kesällä vielä Oscarin matkapinnasänky, silloin voi jo sanoa että huone kävi pikkasen ahtaaksi. Sänkyyn sai hypätä sängyn päädystä sillä huoneen koko leveys oli käytetty viimeistä senttiä myöten. Mutta sopu sijaa antaa :)

Mie kysyinkin mieheltä että paljonkohan maksaisi hirsisen kesämökin laajennus. Siihen tarvis pari pientä nukkumakamaria lisää sillä ensi vuoden alusta meille tulee toinen lapsenlapsi, nuorin tytär odottaa poikavauvaa ❤
Mie niin tykkään, kohta meillä on kaksi pikkumiestä temmeltämässä mökillä ❤

Näissä kuvissa näette kuitenkin minun pensselinheilutuksen tulokset sillä maalasin syksyllä koko huoneen katosta lattiaan asti.

Tykkään itse lopputuloksesta kovasti, olisin tietysti voinut maalata kaikki seinät valkoiseksi mutta kun mie tykkään hitusesta väriä niin maalasin yhden seinän likaisen vaaleanpunaiseksi.

Vaaleanpunainen seinä tuo huoneeseen vähän lisää lämpöä. Ikkunanpielet jäi tältä syksyltä maalaamatta kun tuo ilma kylmeni niin äkkiä. Alimmaisena näkyy lähtökohta ja entisen mökinomistajan maalaamat siniset boordikuviot.

Tämmöstä tällä kertaa, oikein mukavaa maanantaita!

-Tiina

2 kommenttia:

  1. Ihana makuuhuone. Olen itse mökin sisäremonttia tekemässä. Tuo tehosteseinän maalaaminen on toimiva idea.

    VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!