sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Kirppisvalaisin ja ajatuksia kierrätyssisustamisesta

Vois sanoa että meän kodin sisustus on syntynyt ilman mitään sen suurempia suunnitelmia. Kiinnostus kierrätykseen, kirpputoreihin ja huutokauppoihin on melkein täysin muokannut meän huushollin sellaiseksi kuin se tänäpäivänä on.

Kun mie kiertelen kirpputoreja tai käyn huutokaupassa ja teen jonkun uuden löydön niin joskus se uusi löytö sopii sellaisenaan muuhun huoneen sisustukseen tai sitten mie rakennan uusiksi huoneen sopimaan siihen uuteen löytööni. Vois sanoa että sisustus on aika ajoin melko muuttuvaa sorttia.

Tähän vintin huoneeseen mulla oli ollut ajatuksissa ostaa aivan uusi valaisin sillä en ollut omasta varastosta enkä kirpparilta mieleistä löytänyt. Mulla oli tuossa ikkunalla jonkin aikaa vanha, marmorijalkainen valaisin joka ei kuitenkaan ollut huoneeseen aivan sopiva.

Eilen me käväsimä miehen kans supernopeasti kirpparilla ja mie löysin tämän valkoisen valaisimen. Hinta oli vain 5 € ja kunto hyvä joten mukaanhan se lähti.

Lamppu sopii oikein hienosti tähän huoneeseen joka on minun ja tyttärien huone silloin kun neidit ovat kotona.

Oikeastaan meän koko vintti on semmosta naisten valtakuntaa sillä meän perheen miehet eivät ole koskaan tuolla perustaneet olla.
Meän poikakoira Millekään ei tykkää sinne tulla ja jos hänet sinne sylissä kantaa niin on aivan varma että pikkuherra on kohta vintinrapuissa menossa alas :)

Tässä huoneessa meikataan, laitetaan hiuksia, kuunnellaan musiikkia ja joskus myös jumpataan. Huoneen uusi sisustus on vielä vähän "vaiheessa" mutta se on semmonen mummotyylinen retromööpeli huone. Tuolla Instagramin puolella on huoneesta muutama kuva.

Tänne pitäis löytää jostakin uusi matto. Juu, tällä kertaa taidan ostaa aivan uuden maton kaupasta, vaalean ja melko suuren. Meän vintissä on aika lailla tummuneet puulattiat joten vaalea matto on silloin paras valinta.

Eilen meillä oli pakkasta vain 4 asteen verran mutta nyt pakkanen paukkuu taas 20 asteessa ja pilkistääpä sieltä pieni aurinkokin :)

Mukavaa pyhänjatkoa!

-Tiina

6 kommenttia:

 1. Hauskasti satottu tuo sisustus on aika muuttuvaa sorttia, hih, niin on meiläki:) Kivaa, että kirppareilta löytyy tarpeellisia tavaroita , tuo lamppuhan oli aivan löytö ja nuin halpaki!
  Ihanaa, kun meiläki näkyy aurinko, heti on pirteämpi oloki:)
  Ihanaa pyhää <3<3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina! Se on vanha rahapuu, mie olen leikellyt sen pienemmäksikin varmaan pari kertaa. Tosi helppohoitoinen kukka :)

   Poista
 3. Kiva tuo valaisin! Sellainen perusvalaisin, jolle löytyy kyllä käyttöä :) Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!