sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Vintin mummotyylinen retrohuone

Leppoisaa pyhäiltaa täältä pohjoisesta!

Meilläkin on pakkaset lauhtuneet ja tällä hetkellä ei taida olla kuin -7 astetta mikä ei ole melkein mittään kun vertaa siihen -34 mitä meilläkin mittari näytti vain muutama päivä sitten.

Me olema koiran kans olleet koko viikonlopun aivan kahestaan kotona. Isäntä on reissussa, peräti oikein Helsingissä asti ja onpas päässyt käymään vielä Tallinnan risteilylläkin.

Me olema yhessä Millen kans kattoneet telkkaria, en tiä välittääkö Mille ruuanlaitto ja sisustusohjelmista mutta vieressä se on kuitenkin viihtynyt :)

Mie olen sortteerannut taas hieman tätä huushollia ja tänään istunut monta eri kertaa ompelukoneen ääressäkin. Taisin ommella peräti viisi sohvatyynynpäällistä.

Tässä olis muutama kuva meän vintistä, siitä mummotyylisestä naisten huoneesta.

Tuo ensimmäisessä kuvassa oleva iso hylly olis tarkoitus laittaa alakertaan olohuoneeseen mutta ennen sitä olohuoneesta pitäis saada iso, valkoinen kaappi vinttiin, vanhimman tyttären huoneeseen. Se ei ole edes varmaa että pystyykö tätä painavaa kaappia kantamaan kapeaa vintin rappua ylös.
Jos ei niin sitten minun suunnitelmat menee mönkään. No saamme nähdä miten tämän asian kans käy, toivottavasti onnistuu.

Eipäs muuta kuin mukavat illanjatkot ja mukavaa alkavaa uutta viikkoa!

Miepä taidan lähteä käyttämään tuon meän karvalapsen ulkona. Heippa!

-Tiina

11 kommenttia:

 1. Tosi ihana huone. Kirjahylly on ihan mahtava, kelpaisi kyllä meillekin <3 Ihanaa iltaa sulle!

  VastaaPoista
 2. Kaikki on niin kauniita, kirjahylly varsinkin!

  VastaaPoista
 3. Kaunis huone. Itse tykkäsin eniten pikkupöydästä peilin kera. Tietäisin sille just sopivan kolosen kotoani. Tyylikäs kokonaisuus.

  VastaaPoista
 4. Viihtyisä huone, ihana matto! Mukavaa viikkoa ♡

  VastaaPoista
 5. Erittäin kivan ja viihtyisän näköinen tuo huone:) Kaikki tuntuu sopivan niin hyvin yhteen. Minulla oli joskus nuorena hyvin tuonnäköinen kampauspöytä tuoleineen. Oli kätevä kun väänsi kihartimella tukkaa:) Enää ei moista viitsikään.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Toi kirjahylly on ihan mahtava, niin kaunis <3 Minäkin siirtäisin sen olohuoneeseen, jossa voisin ihailla sitä jatkuvasti. Ihanaa alkanutta viikkoa pohjoiseen!

  VastaaPoista
 8. Hyvän näköstä on!
  Kivaa alkanutta viikkoa Tiina! <3

  VastaaPoista
 9. Oi, ihania vanhoja huonekaluja siellä. Minäkin iskin kirjahyllyyn silmäni, kaunis. :)

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!