sunnuntai 18. elokuuta 2019

Mökin makuukamarin uusi ilme

Viime viikonloppuna mie aloitin mökin suuremman makuukamarin makeoverin. Kuvista näkyy että suuri ei ole tämäkään huone sillä siihen mahtuu juuri 160 cm leveä sänky eikä laidoille jää paljoa kulkutilaa. Juuri ja juuri niin että siellä mahtuu liikkumaan ja imuroimaan.

Tämä makkari on heti näkyvillä kun astuu mökkiin sisään joten täytyyhän se olla mahdollisimman nätti. Ensimmäiseksi mie maalasin huoneesta puisen paneelikaton valkoiseksi. Pelkästään se piristi huoneen ilmettä kovasti. Seinät oli mökin entinen omistaja jo maalannut kuultavan vaaleaksi ja taiteellinen perheen äiti nimeltä Jenny oli itse maalannut seinälle sinisen boordikuvion.

Kauan aikaa sai mökki meän omistuksessa olla entisten omistajien värinen ennen kuin alkukesästä aloitin isomman maalausprojektin. Nyt olen maalannut melkein kaikki uusiksi, tuvan katto, seinät ja kolme ikkunaa ovat vielä alkuperäiskunnossa ja tarvisivat maalia pintaan. Tälle syksylle en enää näitä ala maalaamaan. Ehkä sitten ensi vuonna kun starttaa mökkisesonki 2020.

Lopputuloksesta tuli kyllä mieluinen sillä huone näyttää nyt niin raikkaalta. Huoneesta puuttuvat vielä omat verhot (nämä lainasin ikkunaan toisesta makuukamarista) Mietin että rottinkinen sängynpääty vois olla kiva.  Tai jos sellaista ei löydy niin ainakin taulu täytyy laittaa tuohon sängyn taakse. Yhdelle seinälle ajattelin laittaa puisia nuppinaulakoita tai miksi niitä nyt oikeasti kutsutaan :)
Huone kun on niin pieni niin siinä ei ole tilaa yöpöydille mutta jonkunlaista laskutilaa tarvisi sängyn molemmille puolille. Hieman syvemmät tauluhyllyt ehkä toimisivat tässä. Ne vois vaikka maalata saman värisiksi kuin tuo lappapuuron värinen seinä.

Tämmöstä tällä kertaa, ei muuta kuin mukavaa pyhäiltaa ja uutta alkavaa viikkoa ❤️

Tiina4 kommenttia:

 1. Olet ollut ahkera! Ihanat värit ja kauniisti sisustettu! Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kauniilta näyttää! Mekin ollaan jo monta vuotta mietitty mökin tuvan ja keittiön kattojen ja seinien maalausta, mutta vielä ei ole aloitettu. Pelko siitä miten monta kerrosta joutuu maalaamaan ennenkuin valkoinen on tarpeeksi peittävä saa meidät luopumaan ajatuksesta. Ainakin toistaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Kyllä nuo katot vaativat kokonaiset kolme maalikerrosta :)

   Poista

Kommentti on aina kiva!