keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Seinälle uusi väri

Mie olen taas muutaman kuukauden tauon jälkeen kaivanut esille maalipensselin ja telan. Projektin kohteena on nuoremman tyttären Paulinan huone jossa aloitin rempan jo viime syksynä seiniä tapiseeraamalla.

Työkaverit miettivät ihmeissään että joko sie nyt olet maalaamassa juuri tapiseeratut seinät piiloon. No en tietenkään ole sillä aivan kaikkia seiniä ei ole tapiseerattu.

Tyttären huoneesta kaksi seinää sai ylleen melko tummansinisen, hieman orientaalisen kuviotapetin ja toiset kaksi on nyt työn alla.

Lähdin viime lauantaina väriliikkeeseen niin touhuissani ostamaan tapettiin sopivaa maalia ja tapetinpala jäi tietysti kotiin. Onneksi liikkeessä oli mallikirja josta löytyi sama tapetti niin sain valittua sopevan maalin. Sävyn valinta ei ole tosiaankaan helppoa. Hakusessa oli sininen maali jonka sävy ei saanut mennään liilaan eikä vihreään päin. Sain kuin sainkin valittua kolme eri sävyä joista sitten piti valita se oikea. Oli tummempi, vaaleampi ja sitten tämä keskimmäinen sävy johon sitten päädyin.

Värisävy jonka nimeä en edes muista on aivan ihana. Se antaa huoneeseen semmosen rauhallisen tunnelman ja näyttää niin paljon paremmalta kuin ne aikaisemmat valkeat seinät. Tuo vanha rottinkituoli sopii niin hyvin tämän huoneen tunnelmaan että se taitaa jäädä nyt tuohon.

Oikein kivaa pääsiäisviikon jatkoa ❤

-Tiina


8 kommenttia:

 1. Kaunis sävy! :) Olet kyllä ahkera maalaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Viivi ja kyllähän sie olet itsekin kova touhuamaan siellä kotona :) Mukavaa pääsiäispyhän jatkoa ❤

   Poista
 2. Kirjoitan vielä tännekin: Seinän väri ja tuo aivan ihana tuoli ovat yhdessä ihan nappivalinta! Kivaa viikonloppua pohjoiseen. Meillä sataa lunta tänään ja minä eilen innoissani suunnittelin pihatöitä. Ei siis ole vielä niiden aika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Mira :) Täällä pohjoisessa on lunta vielä niin paljon että ei tarvi haravaan tarttua vielä moneen viikkoon. Mie kyllä niin toivoisin että tulis oikein lämmin että lumi sulais pois. Mukavaa pääsiäispyhän jatkoa ❤

   Poista
 3. Seinästä tuli oikein kiva. Perkule meille piti tulla maalari ja oli unohtanut ja oli jo ehtinyt mennä toiseen paikkaan. Aikoi kattoa jos ehtii sitten tulla pääsiäisen jälkeen. Pitäis saada kellarin seinät ja rappuset maalattua sekä yläkerran rappus seinä. Toivottavasti ennen kesää nuokki olis valmiina, ärsyttää ko aina joku paikka kesken. Ihanaa pääsiäisen aikaa sinne, me lähdetäänki sittenki käymään pikku reissu...tänä aamuna päätettiin :) Meillä nämä lähdöt on tämmöisiä nopeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Päivi! No voi rähmä, joskus nuo maalarit taitavat haalia liian monta urakkaa yhtä aikaa...
   Nuo nopeat lähdöt taitaa olla kaikista parhaimpia :)
   Mukavaa pääsiäispyhän jatkoa ❤

   Poista
 4. Aivan ihana sävy ja upea tuoli! Ihanaa pääsisäistä sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Pauliina! Oikein mukavaa pääsiäispyhän jatkoa ❤

   Poista

Kommentti on aina kiva!