sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Pyhäinen kahvihetki

Mie olin jo lähempänä kolmeakymmentä ennen kuin aloin juomaan kahvia mutta sen jälkeen mie olenkin tainnut juoda sitä kaikkien juomattomien vuosienkin edestä :)

Aamu alkaa isolla mukillisella maitokahvia, seuraava kuppi nautitaan työpaikalla kahvitauon aikaan, kolmas mukillinen on vuorossa lounaan aikaan ja sitten onkin jo iltapäiväkahvien aika. Sitten tulee yleensä muutaman tunnin tauko kahvinjuonnissa kunnes isännän kans iltasella hoksataan että hei, mehän ei olla vielä juotu iltakahvia!

Kahvia tulee siis juotua eräskin kupillinen päivän aikana ja koska mie olen täydellinen herkkusuu niin yritän melkein aina etsiä kaapista pullaa, kakkua tai pikkuleipää kahvin kaveriksi.

Nämä kuvat mie otin eräänä sunnuntaina jolloin herkuttelin kahvini kaikessa rauhassa vaniljamunkin ja suklaan kera.

Oikein mukavaa pyhänjatkoa ja alkavaa pääsiäisviikkoa!
Ihanaa kun saa pääsiäispyhien ansiosta muutaman ekstra päivän vapaata ❤

-Tiina


6 kommenttia:

 1. Herkullinen kahvihetki ja kaunis muki. :) Mä en pysty juomaan kahvia. Tai pieni kuppi silloin tällöin menee. Oon herkkä kofeiinille ja liiasta määrästä tulee huono olo. Juonkin mieluummin teetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvi ei tosiaan sovi kaikille mutta onneksi tee on aivan yhtä hyvää ja joskus jopa parempaa :)

   Poista
 2. Täälläkin aamu alkaa kahvilla ja jatkuu sitten päiväkahviin, iltakahvia tulee harvemmin enää keitettyä, muuten kuin jos tulee vieraita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tuossa tekasin juuri ittelle mukillisen pikakahvia ja sen kans meni ikävä kyllä myös pari vaniljarinkeliä :)

   Poista
 3. Mien en lähde aamulla käyntiin, jos en saa pari motillista kahvia. Yleensä pitää aina kahvin kanssa olla jotain syötävää, harvemmin kaljupää kahveja juon. Illastakin saatan keittää, ei kyllä häiritte yö unia : ). Kolmet kahvit tulee kyllä joka päivä keitettyä ja jos tulee vieratia, niin tottakait silloin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaan häiriinny yöunet vaikka joisinkin vielä illalla kahvia :)

   Poista

Kommentti on aina kiva!