sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Kirppislöydöille paikka mökiltä

Kun kirpparilla tekee jonkun mieluisan löydön niin aika harvoin niille on valmista paikkaa tiedossa. Joskus niille ihanille löydöille ei löydy hakemallakaan sitä hyvää paikkaa ja siellä ne sitten saattavat lojua jonkun kaapin tai komeron perällä viikkoja, kuukausia tai joskus jopa vuosia.

Tämän postauksen löydöt eivät nyt kuitenkaan kuulu siihen kategoriaan sillä kaikille löytyi paikka melkein heti.

Vuoden 2017 mökkisesonki on nyt avattu ja sinne nämä uudet löydötkin sitten muuttivat. Sesonki avattiin hurjan lumisissa maisemissa sillä mökillä ei ole ollut tämmöstä lumimäärää vielä koskaan, tai ei ainakaan sinä aikana kun se on ollut meän omistuksessa.

Kukkoryijy pääsi oikein aitiopaikalle tuohon tuvan seinälle ja siihen se sopii niin hyvin että se näyttää siltä kuin se olis aina ollut siinä.

Messingin värinen retrovalaisin pääsi tuvan kattoon ja seki sopii sinne oikein hyvin.

Viime torstaina mie löysin kirpparilta muutaman palasen kauniskuvioista ja uudenveroista retrokangasta. Aiemmin mulla on ollut hieman vaikeaa raaskia tehdä jotain näistä kangasihanuuksista ja sinne ne on sitten jääneet kaappiin odottamaan parempia aikoja. Tämän asian suhteen mie olen tehnyt täyskäännöksen ja enää en säästä niitä mitään erityistä varten. Tästä kankaastakin mie surautin heti ommella tyynynpäälliset joista tuli niin kauniit.
Teinpä vielä tuolle oranssille Lindshammar glasbrukin lampunjalalle (kirppislöytö sekin) kankaasta uuden varjostimen. Lampunjalkaan kuuluu varmaan aivan erilainen varjo mutta ei tuokaan minusta pahalta näytä.

Instagram on muuten aika mainio paikka sillä kun latasin sinne kuvan kangaslöydöstäni niin eräs henkilö joka omaa paljon tietoa juuri retrokankaista kertoi sen olevan Finlaysonin ja kuosin nimi oli Hippie. Häneltä tätä kangasta löytyi eri värisenä eikä ollut koskaan nähnyt sitä tässä minun löytämäni kankaan värissä. Ihanaa että ihmiset jakavat tietonsa muiden kanssa.

Semmosta tällä kertaa ja onpa ihanaa että vielä huomennakin on vapaapäivä!
Mukavaa pyhäiltaa kaikille ❤

-Tiina
Tyynyjen retrokankaat Marimekko Kukkaketo ja Finlayson HippieLampunjalka Lindshammar glasbruk ja muovikulho Gustavsberg

Arabia Kalevala seinälautaset vuodet -89, -90 ja -95


2 kommenttia:

  1. Kauniilta näyttää ja tuo on ihan totta, että pitäisi vaan heti raaskia ottaa kauniit kankaat käyttöön ei niistä ole kenellekään iloa kaapin perällä. Silti itsekin sorrun vain hamstraamaan kankaita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pauliina! Nyt ei muuta kuin ihanat kangasaarteet kaikkien ihailtavaksi :)

      Poista

Kommentti on aina kiva!