torstai 31. joulukuuta 2015

Hyvää Uutta Vuotta 2016

Mie haluan kiittää kaikkia teitä jotka käytte lukemassa näitä minun postauksia täällä blogissani. Jos täällä ei kukhaan kävis niin eipä olis paljon järkeä tänne yksikseen kirjoitellakaan.

Niin että tuhannet kiitokset kaikille tänne kurkistaville ja ennen kaikkea teille jotka jaksatte joskus kommentinkin jättää ❤

Me vietämme uuden vuoden ilman blingblingiä vaikka sitäkin kyllä löytyis. Toisessa kuvassa näkyvä kaulakoru on viime vuoden Lontoon tuliaisia kuopukselta mammalle.
Blingblingit muuttuvat grillimökin lievään savunhajuun sillä isäntä aikoo lämmittää grillimökin joten tarkoituksena olis grillata ja istua muuten vain iltaa. Eiköhän meän naapureita ilmaannu illan aikana myös sinne :)

Kolmannessa kuvassa näkyvää retrokoristetta sanotaan ruotsissa nimellä champagnebrus (shamppanjankohina) ja nimensä puolesta se sopii kuin piste ii:n päälle uuteen vuoteen.

Neljännessä kuvassa oleva vanha karttapallo -valaisin on viittaus siihen että kuinka monesta eri maasta tällaiseen tuntemattomaan pikkublogiin yhden vuoden aikana eksyy katsojia. Jännää ja niin hauskaa!

Viimeisessä kuvassa näkyy että meillä on vielä joulukuusi jäljellä ja miekin pukeudun vielä joulunpunaisiin vaatteisiin vaikka niinhän mie teen ympäri vuoden :)

Ei muuta kuin oikein mahottoman hyvää uutta vuotta 2016 kaikille, skoolatkaa, syökää ja nauttikaa niin ensi vuonna jatketaan uusilla postauksilla.

Hyvää Uutta Vuotta! Gott Nytt År! Happy New Year!

Sumppi & Aahai! Puss & Kram!

-Tiina

13 kommenttia:

 1. Pus pus Tiina sinnekki <3 Kaikkea ihanaa uudelle vuodelle ! Kram för dig och J !

  VastaaPoista
 2. Pusit ja halit teille sinne mökhiin. Toivottavasti nähhään pian. Niin ja tietenki mahottoman hyvät uuet vuoet kummallekki. 🎆😚

  VastaaPoista
 3. Kivan oloinen blogi. Mukava seurata elämää siellä pohjoisessa täältä Lounais-Suomesta käsin. Tervetuloa myösv vierailulle blogiini myrskyluodolle.blogspot.com! Oikein Onnellista Uutta Vuotta sinne myös :-)

  VastaaPoista
 4. Kivan oloinen blogi. Mukava seurata elämää siellä pohjoisessa täältä Lounais-Suomesta käsin. Tervetuloa myösv vierailulle blogiini myrskyluodolle.blogspot.com! Oikein Onnellista Uutta Vuotta sinne myös :-)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa, ko panit kuvanki ittestä, ihana pusero sulla ja niin on emäntäkin sielä nättinä!<3
  Mukavaa iltaa sinne, nautitaan:) minua vain hirvittää tuo kova tuuli tuola, mitenköhän rakettien käy?:)
  Ja kaikkea hyvää uuteen vuoteen! <3

  VastaaPoista
 6. Oikein ihanaa uutta vuotta sinne pohjoiseen :) Onneksi tulit blogiini kommentoimaan niin löysin tänne <3 tekstejäsi on nimittäin ihana lukea.

  VastaaPoista
 7. Mukavaa vuotta 2016 sinullekin!

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!