sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Kaappiruljanssi

Tänään meillä on ollu kunnon kaappiruljanssi.

Me huusima miehen kans viime kesänä huutokaupasta tämän ihanan retrohyllyn. Se on ollut siitä saakka vintissä vaikka minun aikomus oli jo alusta saada se alakerran olohuoneeseen. Se ei niin vain onnistunut sillä olohuoneessa oli iso valkea kaappi, huutokauppalöytö sekin. Siitä kaapista mie en ollut valmis luopumaan kuin pakon edessä. Kun säilytyspaikkoja on muutenkin huonosti niin mikäs sen parempi kuin vanha, tilava kaappi.

No, tuon kaapin mie halusin vinttiin mutta se ei ollut itsestään selvää että sitä sinne koskaan saataisiin. Koukeroinen, kapea vintinrappu ja iso, raskas kaappi...melko huono yhdistelmä.

Tänään me sitten miehen kans päätimä että mie alan tyhjentämään kaappeja ja mies käy kysymässä naapurin isäntää kaveriksi kaapinkantamiseen. Se ei ollut helppo homma ollenkaan mutta miehet saivat kannettua kaapin vinttiin ja mie olen niin onnellinen sillä nyt mie saan ihailla tuota retrohyllyä joka päivä :)

Hajotus on vieläkin kauhea sillä tuossa vintissä olleessa isossa komerossa oli aika paljon vaatteita joiden säilytystila hävisi nyt kokonaan. No, ei auta kun alkaa käymään kaikki läpi ja varata jossakin vaiheessa kirppispöytä ja yrittää myydä pois tarpeettomat vaatteet ja koristeet. Eiköhän ne siitä pikkuhiljaa tule taas nurkat ojennukseen.

Oikein mukavaa pyhäiltaa sekä alkavaa uutta viikkoa!

-Tiina
7 kommenttia:

Kommentti on aina kiva!