sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Päiväkävelyllä

Tänään täällä tornionjokilaaksossa on ollut tosi kaunis pakkaspäivä.
Aamulla näytti meänki mittari -23 astetta joten kaunista on mutta kylmää. Vaatetta saa pukea päälle kunnolla jos ulkoilemaan haluaa lähteä.

Mekin kävimä isännän ja koiran kanssa kävelyllä tuossa puolen päivän aikoihin. Isäntä ja koira lompsivat edellä ja mie kameran kans perässä. Eihän tämmöstä keliä ja näitä lumimaisemia voi olla kuvaamatta.

Terveiset pohjoisesta ja oikein leppoisaa pyhänjatkoa!

-Tiina

Suloisia linnunpönttöjä

Mille-poika tässä vähän merkkailee :)

9 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja maisemia. Varsinkin nuo ylimmät maisemat on niin kauniita vaikka kuinka tässä jo keväisissä ajatuksissa etelämpänä ollaan ( tai ainakin minä jo :) )

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Täälläkin oli sama keli, mutta pakkasta puolet vähemmän. Mulla meni päivä hallissa vanhimman pojan SM-karsintapelissä...Kivaa iltaa♡

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia =) Ja vitsit miten ihanan paljon lunta! Talvella kuuluu olla niin paljon lunta ja pakkasta, että ne muistaa vielä heinäkuussa, kun hätistelee hyttysiä pois korvan juuresta inisemästä =)

  Mukavaa sunnuntai-iltaa =)

  VastaaPoista
 4. Onpa siellä ollut ihana aurinkoinen päivä! :) Täällä Pirkanmaallakin aurinko pilkahteli hetkittäin, mutta pakkasta oli vain pari astetta.

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia ja niin kauniit maisemat :)

  VastaaPoista
 6. Johan on kaunista......mutta kylmää =)

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia, joita on ihana ihastella ruudun takaa. Tuosta kylmyydestä kun en välitä! :)

  VastaaPoista
 8. Onpa komeita kuvia ja maisemia. Etelässä onneksi ei tuota pakkasta ole tuollaisia lukuja.

  VastaaPoista
 9. Mahtavat kelit kyllä olheet. Eilen kans yritin kameralla ottaa kuvia, mutta perkule sormet oli ihan kohmeessa...joten se siitä kuvauksesta. Toivottavasti hyvät kelit jatkuu ensi viikolla ko on hiihtoloma viikko lapsilla :)

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!