lauantai 19. joulukuuta 2015

Joulukattaus

Heipat täältä pohjoisesta!

Ainakin meillä päin on maa lumesta valkeana. Mies teki aamupäivällä lumitöitä varmaan toista tuntia.

Tänään mie keitin lounaaksi pitkästä aikaa riisipuuroa. Hyvin kävi puuro kaupaksi sillä kaikki loppu. Meän lapset ovat aina tykänneet riisipuurosta ja tykkäävät vieläkin vaikka aikuisia jo ovatkin.

Meän lapset tulivat jouluksi kotiin jo torstaina joten nyt on koko konkkaronkka koolla, vanhin tytär, poika, nuorempi tytär sekä hänen poikakaveri. Mukavaa kun on taas elämää talossa.
Tiskikone saa pyöriä ja tämä mammakin saa taas kerätä niitä unohtuneita juomalaseja ja kahvimukeja vähän eri paikoista <3

Mie otin ensi maanantain ja tiistain töistä vapaata joten se tarkoittaa sitä että mullakin on alkanut joululoma ja töihin tarvii mennä seuraavaksi vasta 7/1-16.

Tässä postauksessa kuvia jouluisesta kattauksesta jonka mie näin testaus mielessä äsken tein.

Mulla on tuota joulunpunaista Iittalan Teema-sarjaa joka on tähän vuodenaikaan oikein passeli väri. Pöytäliina on vanha ja ajaton pellavaliina. Aterimet ovat edullisia kirppislöytöjä. Pöytäkoristeena toimivat yksinkertaisesti havunoksat, jouluomenat sekä iittalan kivi ja kastehelmi tuikut. Pääsipä pöytään mukaan yksi musta iittalan nappulakin.

Oikein mukavaa lauantaita teille kaikille!

Miepäs taidan lähteä käymään ulkona sillä isäntä on lämmittämässä grillimökkiä. Taitaa olla päivän seuraava ruoka nimeltään hiillosmakkara :)

-Tiina









12 kommenttia:

  1. Kaunista, nuo havut sopii tosi kivasti ja omput tietty ♥
    Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  2. Onpa mukavaa ko kaikki kläpit kotona <3 Oikein mukavaa joulua teän perheelle !

    VastaaPoista
  3. Kaunis kattaus. Ihanaa kun olet saanut koko perheen koolle. Mukavaa joulua! :)

    VastaaPoista
  4. Kaunis kattaus ja kivaa ko oletta kaikki koolla:)

    VastaaPoista
  5. Kiva ko koko poppoo teillä jouluna koolla :). Mulla keltaista teemaa ja kiva pääsiäiseksi katata siitä pöytä vähän hienommin, muuten toimivat ihan arki astioina. Hyvää joulun odotusta sinne <3

    VastaaPoista
  6. Riisipuuroa, nam :) Joulua on ihanaa viettää isolla porukalla, onneksi olet saanut koko porukkasi kasaan <3 Oikein ihanaa joulua teille toivottaapi Rautatieläistalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3
      Se on paras joululahja kun saa lapset jouluksi kotiin :)
      Mukavaa joulunjatkoa rautatieläistaloon!

      Poista

Kommentti on aina kiva!