tiistai 10. maaliskuuta 2015

Mökkikausi on avattu ja blogitauko päättyi tähän :)

Heissan ja hoppsan!

Täällä mie olen taas kirjoittelemassa :)
Blogipostauksiin tuli täysin suunnittelematon rapean kahden viikon tauko. Pitkät työvuorot ja siihen oikein kunnon flunssa päälle veivät kyllä pariksi viikoksi voimat niin vähiin että ei kertakaikkiaan jaksanut miettiä omaa blogia ollenkaan ja kaikista kauheinta oli kun ei edes jaksanut käydä lukemassa toistenkaan blogeja. Instagram sen sijaan on ollut enemmän käytössä kun se on niin helppokäyttöinen ja minut sieltä löytää nimellä Tiinuska68 jos joku haluaa käydä kurkkaamassa :)

Mie olen saanut blogitauon aikana oikein mukavia haasteita peräti kahdesta eri blogista, tuhannet kiitokset!

Viime viikonloppuna met käväsimä miehen ja koiran kanssa avaamassa mökin ovet eka kertaa viime lokakuun jälkeen. Kerkisimä peräti nukkuakin yhden yön siellä ja saunoa ulkosaunassa. Sitä saunomista mie olenkin odottanut kovasti, on se niin mukavaa. Vettä mökille ei vielä tule pitkään aikaan joten se täytyy kuljettaa aina mukana kotoa. Lunta siellä on vielä tosi paljon mutta onneksi meillä on niin kiltti mökkinaapuri joka kävi traktorilla aukasemassa tien sinne.

Tässä vähän viikonlopun mökkitunnelmia ja sitten ei muuta kuin oikein mukavaa tiistaita kaikille!

-Tiina


9 kommenttia:

 1. Voi kun mukava kuulla sinusta taas pitkästä aikaa! :) Mahtavan keväisiä mökkikuvia. Minultakin oli veto poissa hiihtoloman ajan, ja bloggaaminen ei käynyt mielessäkään. Nyt taas uudella tarmolla näppäilemän postauksia. Ei muuta kuin hyvää kevään jatkoa sinne pohojosempaan, nautihan vielä lumisista keleistä! :)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa kun olet tullu takasin kuvioihin :) Näin vilhaukselta yhessä kaupassa sinua, lauantaina Torniossa , kohtasit just siinä tuttuja, niin en kehannu tulla moikkaamaan.:)
  Kauhniita mökkikuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti! No voi että, olisit vain tullut moikkaamaan :)

   Poista
 3. Olenki kaipailu sinua Tiina!
  Mukavaa, ko taukosi loppu:) ja olet parantunu flunssasta.

  Kauniita mökkikuvia, ja pianhan se mökkikausikin taas alkaa, enää muutama kuukausi!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sari! ♥ On mukava kuulla että joku on kaipaillut :)

   Poista
 4. Kovasti on siellä teillä vielä lunta! Kaunista on mökilläsi :)

  VastaaPoista
 5. Oivoi miten ihana blogi <3 Pitää tulla uudelleenkin seurailemaan! Jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa omaa blogiani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit ilahduttavat ja lukijaksikin saa alkaa =)

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!