keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Kirppisharakan uusimmat löydöt

On se onni että monilla itsepalvelukirppiksillä on nykyään myös FB-sivut. Näin myös sillä ainoalla kirpputorilla joka toimii täällä meillä päin. Ilman FB:tä olisivat menneet nämä aarteet sivu suun sillä mie olen töissä ma-pe enkä todellakaan pääse arkisin käymään missään muualla kuin töiden jälkeen ruokakaupassa.

No, eilen olin töissä ja satuin kännykällä eksymään kyseisen kirpputorin sivulle jonne kirpputorin pitäjä oli juuri ladannut kuvan uudesta myyntipöydästä.

Laitoin kommentin jossa kysyin oliko kuvassa oleva pieni puhelinhylly vielä jäljellä ja olihan se. Sitten nopsaan soitto miehelle joka onneksi on töissä siinä aivan lähettyvillä jotta käyppäs lunastamassa mulle kirpparilta yks hylly :)

Illan aikana eksyin taas kirpparin FB-sivulle ja aloin katsomaan tarkemmin kuvaa kyseisestä kirppispöydästä mistä tuon hyllynkin bongasin. Mitäs silmäni siinä näkevätkään kuin nämä Riihimäen ruskeansävyiset Grapponia -astiat; tarjoilulautasen, kermakon ja sokerikon.
Mulla meinasi aivan oikeasti itku tulla kun ajattelin että olisin voinut sanoa miehelle että olis samalla ostanut nekin. Nyt niitä tuskin enää olisi jäljellä...

Rohkeana tyttönä laitoin yksityisviestin kirpparin pitäjälle jossa kysyin että joko nuo astiat menivät ja iloinen vastaus oli että jäljellä olivat.
No, mies raukka sai heti aamusta käydä kirpparilta ostamassa meille nämä astia-aarteet <3

Samasta kirppispöydästä löytyi vielä muutama muukin astia mutta niistä lisää toisella kerralla.

Mukavaa keskiviikkoista iltaa!
Tämä taitaa lähteä ihailemaan uusia oikeasti vanhoja astioita :)

-Tiina


7 kommenttia:

 1. sie olet löytänyt kunnon aarteita :) Minun siskolla on kans tuo puhelinhylly ja sen päällä vanha pöytä. Kunnon vintage tuotteita :) Sopii varmasti kivasti teille hylly ja astiat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus sitä onnistaa ja nämä oli taas semmosia extraihania löytöjä :)

   Poista
 2. siis päällä vanha peili, eikä pöytä :)

  VastaaPoista
 3. Vau, tuollaisesta puhelinpöydästä voi vain haaveilla. Sinulla todellakin oli mahtava tuuri tämän kanssa. Huippuostos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi oli isäntä apuna että kävi tämän hakemassa kirpparilta pois :)

   Poista

Kommentti on aina kiva!