tiistai 3. marraskuuta 2015

Vanha kulmakaappi

Viime kesänä tarkalleen sanottuna heinäkuussa me kävimä isännän kans yhtenä viikonloppuna huutokaupassa. Huutokauppa postauksen löydät täältä.

Toinen mööpeleistä joka sieltä huutokaupasta lähti mukaan oli tämä vanha kulmakaappi. Se oli aika väsyneen ja aikansa eläneen näköinen tapaus.

Sen pohjahinnaksi oli laitettu 200 kr ja mie olin vissiin ainoa joka näki että tuosta reppanasta vois vielä jotaki tullakki koska mie olin ainoa joka kaappia huusi...

Kauan se sai kaappiraukka nököttää tuolla meän autotallissa kunnes mie yhtenä iltana aloin hiomaan sitä ja pyysin sitten isäntää kantamaan kaapin meän keittiöön.

Ensimmäisen maalikerroksen jälkeen mie katoin kaappia ja ajattelin että herranjestas sentään, tuosta taitaa tulla ruma. Puunväri pohotti niin pahasti valkean maalin läpi että ajattelin että juurikohan lähtee kaappi sittenki kiertoon.

No, enhän mie sitä raskinu kiertoon laittaa vaan penslasin sinnikkäästi vielä kolme maalikerrosta lisää ja johan alko kaappi näyttämään valkealta. niin valkealta että oikein silmiä häikäsi :)

Tuossa se nyt on meän ruokahuoneessa monen muunkin vanhan ja valkeaksi maalatun mööpelin kaverina.

Nyt ei muuta kuin hyvät illanjatkot! Tämä emäntä lähtee panemaan pyykkikoneen päälle, loppuvat laatikosta muuten puhtaat sukat :)


-Tiina9 kommenttia:

 1. Ahkeruus palkitaan ! Siittä tuli hyvä :) Mie olen aina tykäny noista kulmakaapeista, mutta koskaan ei ole ollu vapaata kulmaa köökissä...

  Iloa Tiinan viikkoon <3 Kiitos viimeisestä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se oli siinä kintaalla että meän köökistäkään löytyi tuolle kaapille nurkkaa :)
   Hyvät viikonjatkot myös sinne ja samoin, oli tosi mukava pikku retki <3

   Poista
 2. Oletpa saanut ahertaa, kun kaappi on vaatinut niin monta kerrosta maalia! Oikein sievä ja siisti kulmakaappi siitä tulikin :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä tuliki hyvän näkönen kaappi<3
  Kivaa viikkoa Tiina<3

  VastaaPoista
 4. Komean näköinen tuosta kaapista tuli. Kannatti ahkeroida sen ääressä. Hetki meni taas hämäläisellä ennen kuin tajusin, että mun vanhempien mökillä on samanlainen kaappi... mutta arvaapa minkä värinen.. oksennuksen vihreä. Ihan kamala... pitäisiköhän ehdottaa ensi kesäksi maalausprojektia...

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!