perjantai 31. lokakuuta 2014

Viisi väriä / 5. Valkoinen

Heipat täältä pohjoisesta!

Meillä on oikein raikas ja kirpakka syyspäivä. Pakkasta on ollut yöllä muutaman asteen verran ja tällä hetkellä paistaa aurinko.

Miepäs jatkan tätä Sarilta My sweet home -blogista saamaani haastetta ja tänään on sitten vuorossa viides eli viimeinen väri ja se on valkoinen. Vaikka mie väreistä tykkäänkin niin on meän kodin pohja aika valkea väritykseltään. Seinät on valkeat tai vaaleat kaikissa muissa huoneissa paitsi vintin kolmessa huoneessa joissa on jokaisessa tilkkutapetti seinät ja niistä mie tykkään kovasti.

Olenkin miettinyt että jos joskus muutamme tästä talosta pois niin seuraavaan taloon (jonka toivoisin olevan vanha) mie laittaisin jotakin ihanan kuviollista tapettia missä sais olla myös väriä.
Meän huonekalutkin ovat melkein kaikki valkoisia mutta seuraavassa kodissa tulis siihenkin muutos koska mie luultavasti maalaisin näitä rakastamiani vanhoja huonekaluja muullakin värillä kuin valkoisella.

Viimeiseksi mie haastan tähän Viisi päivää / Viisi väriä - haasteeseen uuden blogin jolla on niin hauska nimi: Ripakinttu retrohuuruissa. Käykääpä kurkkaamassa!

Nyt ei muuta kuin hyvää alkavaa viikonloppua sekä rauhallista pyhäinpäivää kaikille!

-Tiina4 kommenttia:

  1. Moi Tiina,

    ihania juttuja teillä! Mun silmää mielyttäviä :)

    Arvaa mitä - Lisää valkoista ois kohta tulossa (pienellä ripauksella oranssia), koska oot voittanut mun blogin arvonnassa yrttiruukun ja sakset :))

    VastaaPoista
  2. Valkoinen se vaan passaa kaikkeen ja on niin sopiva yhdisteltävä.

    VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!