maanantai 3. marraskuuta 2014

Uutta vanhaa olohuoneeseen

Heissan ja hyvää alkuviikkoa sekä alkanutta marraskuuta kaikille!

Marraskuu on monelle kuukausi joka ei ole niin kauhean hauska tai mieleinen mutta mulle se on aivan ok kuukausi sillä kohtahan alkaa joulunodotus ja tärkein kaikista, sehän on minun synttärikuukausi sillä miehän olen marraskuun lapsi :)
No, tämä marraskuun lapsi kylläkin tykkää kauheasti auringosta ja se on ikävä kyllä lähikuukausina aika vähissä...mutta kohta saa laittaa jouluvalot esille ja se kyllä piristää ihmeesti!

Viime viikkoina mie olen vähän tyhjentänyt komeroita ja myynyt tavaraa sekä kirpparilla että FB:n osto ja myyntiryhmän kautta. Kun on semmonen tavarahamsteri niinkuin miekin olen niin joskus on vain otettava itteä niskasta kiinni ja vähennettävä tavaraa jostakin päästä. Mie olenkin vähentänyt oikein kunnolla. Mie olen myynyt suoraan meän olkkarin seinältä kaksi isoa taulua, suoraan katosta kaksi kattolamppua, verhoja, ison maton ja paljon muuta.

No, jottei meän huusholli kävis aivan liian tyhjäksi niin onhan tänne tietenkin pitänyt tuoda vähän uuttakin tilalle, tai siis oikeastaan vanhaa :)

Meän olohuoneeseen on muuttanut vanha jalkalamppu jonka varjostimet olivat ilman kangasta.
Mulla ei ollut aavistustakaan minkälainen kangas niissä olis pitänyt olla joten mie ompelin uudet varjot vanhasta kuviokankaasta jota mulla oli jemmassa.

Olohuoneen seinälle on laitettu myös kaksi vanhaa stringhyllyn tapaista hyllyä. Ne ostettiin miehen tuttavalta suoraan heidän omistamansa vanhan talon seinästä. Hyllyjä on kolme joista yksi on laitettu tyttären huoneen seinälle.

Olohuoneen kattoon on asennettu poismyymäni IKEA:n lampun sijaan vanha kirpparilta ostamani kattolamppu jossa on kangasvarjo pitsireunuksineen. Nyt olis hakusessa olohuoneeseen vielä vanha tiikkinen sohvapöytä.

No niin, tulipa nyt paljon tekstiä, toivottavasti ette kyllästyneet lukemaan ja nyt niitä kuvia.

-Tiina

12 kommenttia:

 1. Kylläpäs on hienot nuo teidän olohuoneen hyllyt! Melekeinpä hienommat kuin itse String-hylly :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mie tykkään kans niistä. Hienoin olis varmaan jos laittais kaikki kolme allekkain mutta meillä kävi ahtaaksi tuo seinätila niin laitoin sitten yhden hyllyn tyttärelle :)

   Poista
 2. Marraskuu on hyvää aikaa laittaa nurkkia ojennukseen ja tavaraa järjestykseen. Sitä olisi mullakin tiedossa. Vaatekaappi ihan kaaoksessa ja sieltä pitäisi karsia jotakin rankalla kädellä pois. Kivaa marraskuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatekaapin siivous on kyllä hyvä juttu, useasti sieltä löytyy vaatteita joita ei tiennyt olevan olemassakaan, koska niitä ei sotkun takia sieltä löytänyt :)

   Poista
 3. Täälläkin on karsittu tavaraa. Luvussa 97 mennään tällä hetkellä. Mahtava tunne kun ylimääräiset kamat lähtee kiertoon! Ja hei, toisen roska on toisen aarre ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sulla on oikein karsitut tavarat laskettuna ja tosiaan, paljon niitä on lähtenyt kiertoon :)

   Poista
 4. ♥Ihania tavaroita! Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettömät hyllyt! ♥ Ja se kellertävä maljakkokin on niin söpö. multa löytyy sama vihreänä jostain rokkarilta.

  VastaaPoista
 6. Mahtava hylly. Ne on ehdottomasti paremmat kuin string-hyllyt koska ovat niin persoonalliset ja noita ei joka plikalla olekaan seinällään :)

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!