lauantai 13. tammikuuta 2018

Paulinan huone

Tästä meän pikkupiikan huoneesta löytyy täältä blogista aiempikin postaus mutta viime syksynä mie fiksasin huonetta vielä vähän "myysisemmäksi".

Naapuri siivosi nimittäin kellariaan ja oli hävittämässä vanhoja peiliovia kaatopaikalle mutta oli onneksi ennen sitä kysäissyt mieheltäni että haluaiskaan Tiina? Ja miehän halusin, kaikki kolme.

Yhdestä tein tähän Paulinan huoneeseen sängynpäädyn. Ovi sai vain ensin uuden, vaaleanharmaan maalin ylleen. Minusta se sopii oikein hyvin tämän melko tumman sinikuviollisen tapetin kanssa.
Päädyn yläpuolelle asennettiin valkoiset seinävalaisimet jotka olen tietysti ostanut kirpparilta. Huoneen kaikki muukin sisustus on kierrätettyä, ainoastaan sänky ja kaikki tekstiilit on ostettu uutena.

Kattovalaisimeen olen tehnyt ohuesta pitsikankaasta yksinkertaisen huppuvarjostimen jonka olen vain sitonut alhaalta kiinni. Tämän tyylisiä valaisimia näkyy nykyaikana aika paljon ja ne on tosi helppoja tehdä myös itse. Lampun kehikkoja näkyy kirppareilla melko useasti ja kankaan valinnalla voi itse vaikuttaa siihen minkä tyylisen omasta lampustaan haluaa. Ompelutaitoa tuon pussin tekeminen ei paljoa vaadi.

Toinen ovista päätyi sängynpäädyksi Petran huoneeseen mutta siitä sitten enemmän tulevassa omassa postauksessa.

Mites sille kolmannelle peiliovelle sitten kävi? No naapurinvaimo näki kuvia näistä minun tuunauksista ja halusikin säästä yhden oven itsellään joten ovi meni takaisin sinne mistä oli tullutkin.
Eikö ole hieno juttu että kaikki ovet välttivät kaatopaikkakohtalon!

Sitten aivan eri asiaan eli päivänvaloon joka onneksi alkaa pikkuhiljaa lisääntyä. Näissä valokuvaushommissa näkee muuten suuren eron valon määrästä riippuen.
Tämän postauksen neljä ensimmäistä kuvaa ehdin ottaa päivänvalon ollessa kirkkaimmillaan mutta sitten loppu kamerasta akku. Hämärä ehti tulla ennen kuin pääsin jatkamaan kuvaamista ja ero ensimmäisiin kuviin verrattuna on tosi suuri. Mie en mielellään käytä salamavaloa kun kuvaan sillä haluan että kuvista välittyy sen hetkinen tunnelma niin aitona kuin mahdollista.

Ihanaa lauantain jatkoa kaikille ❤

-Tiina
4 kommenttia:

 1. Hyvin soppii ovi sängynpäädyksi ja niin on tyylikäs huone.
  Sie olet kyllä hyvä löytään kirpparitavaraa.
  Nautihan viikonlopusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3
   Kyllä tämä viikonloppu hurahtaa mennä niin äkkiä, aamulla taas töihin :)

   Poista
 2. Hyvin sopii vanha ovi sängynpäädyksi. Kaunis huone muutenkin!

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!