maanantai 12. joulukuuta 2016

Olohuoneen uusi tapetti

Heissan ja mukavaa maanantain alkuiltaa!

Tässä tulee nyt vihdoin ja viimein lupaamani postaus meän olohuoneesta. Siinä oli aiemmin täysin valkeaksi maalatut seinät joista mie tänä syksynä tapiseerasin osan.

Tähän huoneeseen mulla oli jotenkin kauhean vaikea tietää että minkä tapetin olisin valinnut. Miehän tykkään kovasti vihreästä joten ensin katsoin ainoastaan vihreäkuviollisia tapetteja mutta sitten ajattelin että voishan se väri olla jokin muukin.

Se jokin muu oli nyt sitten tämä vanhan roosahtava Eco Simplicityn Dancing Crane. Tykkään kovasti tästä lintukuviosta ja tämä väri tuo olohuoneeseen semmosen lämpimän ja romanttisen tunnelman.

Kaksi seinää säilytin valkeana joista toiselle rakensin pienen peiliseinän. Seinä näyttää aivan kivalta tuon vanhan lasivitriinin taustana. Tämä huone on muuten kalustettu täysin kirppis ja huutokauppalöydöillä lukuunottamatta sohvaa ja tv-tasoa. Tekstiilit sen sijaan on uutena ostettuja joista viimeinen hankinta on nuo sohvan päällä olevat kissatyynyt.
Koirakodissa lentelee lintuja seinällä ja sohvalla köllöttää pari kisu-tyynyä :)
Onneksi ne ei meän Milleä häiritse vaan oikein mielellään hermanni makoilee olohuoneen sohvalla.

Tässä huoneessa näkyy myös eniten meikäläisen ihastus lasiesineisiin joita löytyy vitriineistä, kaappien tasoilta sekä hyllyjen päältä.

Että semmosta tällä kertaa! Puss & Kram ❤

-Tiina


2 kommenttia:

 1. Kyllä, tapetti tuo ihanan romanttisen tunnelman huoneeseen❤ Ja upea tuo peiliseinä! Meiltäkin löytyy vanhoja peilejä jonkin verran, muttei tietenkään koskaan tarpeeksi ;) Omat kirpputorikäynnit ja löytöjen teko ovat tietystä syystä jääneet vähemmälle, oikein syyhyttäisi päästä pitkästä aika roudtripille koluamaan uusia kirpputoreja. Mukavaa viikonloppua täältä hämeestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira ❤
   Mie ajattelin että voisin tuota peiliseinää jatkaa isommaksi jos sattuis joku sopiva peili jostakin löytymään. Mullakin on kirppiksellä käynnit vähentyneet melkein minimiin, en vain yksinkertaisesti viitsi lähteä ja en oikeastaan tarvi mitään erityistä :)
   Oikein mukavaa neljättä adventtia rautatieläistaloon!

   Poista

Kommentti on aina kiva!