sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Pyöreä pöytä olohuoneeseen

Hei taas!

Viikonloppu on mennyt erittäin harmaan ja sateisen sään merkeissä. Eilen aamupäivästä tuli kunnolla lunta ja tänään on sitten vaihteeksi tullut vettä.
No ei se mittään sillä kyllä täällä sisätiloissa aina puuhaa löytyy.

Eilen muutti meän olohuoneeseen vaihteeksi vanha, pyöreä sohvapöytä. Teakpöytä sai siirtyä varastoon. Tämän pyöreän pöydän on mies ostanut kaveriltaan. Oli lojunut hänellä aivan tarpeettomana. Mie en ollut mitenkään suunnitellut laittavani tätä meän olohuoneeseen mutta nyt kun se on siellä niin taidan tykätä tästä oikein tosi kovasti. Pöytä on tukeva ja koirallakin on helpompi hypätä tuohon sohvalle ja pois sieltä kun ei tarvi varoa pöytää niin paljoa joten riski on suuri että teakpöytä ei pääse tänne ennää ollenkaan.

Kiitokset kaikista kommenteista joita olette tänne jättäneet ❤ Tämä laiskimus ei ole kaikkiin vastannut mutta jokaisen olen suurella ilolla lukenut.

Nyt mie taidan lähteä ripustamaan uuden satsin pyykkiä kuivumaan.
Oikein mukavaa pyhänjatkoa!

-Tiina

9 kommenttia:

 1. Tosi kivasti sopii uusi pyöreä pöytä olohuoneeseen! Se on upea, tällaista ei ole minulle tullut koskaan vastaan. Mukavaa illanjatkoa teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ❤ Mie tykkään kans tästä pöydästä.
   Mukavaa illanjatkoa myös sinne rautatieläistaloon.

   Poista
 2. Ihana olkkari ja toi pöytä on kaunis. Mikä kukka siinä pöydällä on? Olen jostain syystä innostunut viherkasveista. Outoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni! Tuon kukan tarkkaa nimeä mie en tiedä mutta se on joku parsakasvi / Asparagusplant. Oikein siro ja nätti kasvi :)

   Poista
 3. Ihana pöytä ja hyvin passaa teän olkkariin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ja parasta on että Millen ei tartte varoa pöydänkulmaa ko se hyppii ees takasin sohvalla :)

   Poista
 4. Ihana pöytä, itsekin haaveilen pyöreästä olkkarin pöydästä!

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!