lauantai 9. huhtikuuta 2016

Mökkisesonki on avattu

Mukavaa lauantaista myöhäisiltaa!

Eilen pakattiin työpäivän päätteeksi miehen ja koiran kans kimpsut ja kampsut pikku miniin ja huristeltiin mökille. Edellisestä kerrasta oli mennyt jo lähes puoli vuotta mutta mökille sisään astuessa kaikki oli sen näköistä aivan kuin oltais edellisenä viikonloppuna täältä lähetty.

Hiirulaisvierailuilta oltiin säästytty jälleen kerran. Tämän vuoden heinäkuussa tulee 5 vuotta siitä kun tämä mökki ostettiin. Edellisellä omistajalla oli ollut hiiriongelmia mutta isäntä löysi ja tukki nämä ongelmapaikat mistä niitä hiirulaisia oli ennen päässyt sisään ja onneksi ne ovat meän aikana pysyneet mökin ulkopuolella.

Takka lämpenee sisällä ja tuolla ulkona lämpenee sauna. Vettä ei ole vielä saatu juoksemaan mutta kiltiltä naapurilta saatiin hakea saunavedet.

Oikein ihanaa illanjatkoa kaikille ❤

-Tiina8 kommenttia:

 1. Hyvvää mökkeilyä <3

  Mie haluan tuon sinun Minin !!!

  VastaaPoista
 2. Onni on oma mökki❤ Ehkä meilläkin on joskus sellainen oikein kunnon mummonmökki. Ihanaa mökkielämää suloisessa mökissä!

  VastaaPoista
 3. Ihana on Mini minunki mielestä <3
  Mukavaa mökkeilyä teille! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia!
  Mukavaa sunnuntai päivää!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa mökkeilyä ja mökillähän on aina se maailman paras sauna, eikö?
  Meilläkin vieraili viime talvena vain yksi hiiri ja kun saatiin selvillekolo, mistä hiirulainen tuli ja se tilkittiin niin ei tullut enää...paitsi mökkikeittiömme on ns. ulkoeteisessä niin siellä oli hiirulainen tehnyt hiukan tuhojaan! Ostin viimekesänä uuden vohveliraudan ja johto oli syöty poikki. Tänä kesänä pitää ottaa selvää mistä ne hiiret siihen keittiöön tulee ja tilkitä nekin koloset!

  VastaaPoista
 6. Ihanan tunnelmallisia kuvia, voin aistia kuinka leppoisaa teillä siellä on! :)

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!