sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Mökkeilyä

Perjantaina me menimä mökille töiden jälkeen, mie, mies ja karvalapsi. Tämä viikko on ollut pohjoisessa kylmä joten kyllähän mie sen arvasin jo etukäteen että mökillä on melko kylmä kun me sinne illalla menemme.
No, mittari näytti sisällä 6 astetta, onneksi oli kuitenki plussan puolella. Mies teki takkaan tulet ja sitten laitettiin vielä lämpöpuhallin ja sähköpatteri päälle.
Nukkumaan mennessä oli jo kuitenkin sen verran lämpöä että tarkeni kuitenki nukkua, mutta vaatteet päällä :)

Yhessä nuista kuvista näkee kuinka tuo meän pieni, harmaa poolopukupoika istuu suoraan lämpöpuhaltimen eessä.

Lauantaina me käväsimä Haaparannalla ja Torniossa. Siellä oli syysmarkkinat jotka me kävelimä vain läpi. Mitään ei tarttunut mukaan, muuten siellä oli myytävänä tosi paljon koreja sekä erilaisia puisia juttuja pikkuisille.

Tampereen Säästötexistä mie en oikeastaan koskaan osta itselle vaatteita mutta löysinpä tällä kertaa Novitan harmaakuviollisen neulosmekon. Sitä mie ajattelin lyhentää himpun verran koska mie tykkään enemmän tunikapituudesta jota voin käyttää kapeiden housujen kans.

Äidin tykönä kävimä kylässä ja sieltä ei tarvinut lähteä nälissään tälläkään kertaa, olipa äiti tehny niin makoisaa jauhelihalaatikkoa. No, sitten kun olimme syöneet niin mies hoksasi että hän haluaa punnita ittensä. Vielä oli herralla kuulema muutama kilo sataseen matkaa ;)
No siinä sitten innostuivat kaikki muutkin punnitsemaan itteänsä, mie, äiti, velipoika ja velipojan vaimo. Mie painoin saman verran ko minun veli joka on aika paljon minua pitempi joten pitäiskään alkaa liikkumaan vähän enemmän ja syömään vähemmän herkkuja. Himpun verran hankala homma tämmöselle karkkiharakalle...

Semmosta kuului meän viikonloppuun. Mukavaa alkavaa uutta viikkoa kaikille!

-Tiina


1 kommentti:

Kommentti on aina kiva!