maanantai 26. lokakuuta 2015

Jokivarren lahja- ja sisustus LoisteMari

Heissan!

Mukavaa maanantai-iltaa ja uutta alkanutta viikkoa. Pimeys tulee taas aikaisemmin tuosta kellon taaksepäin siirtämisestä johtuen mutta ei anneta sen masentaa sillä kohta saa taas ottaa jouluvalot esille :)

Tänään mie ajattelin tutustuttaa blogini lukijat näin kuvien välityksellä aivan ihanaan pikku putiikkiin joka sijaitsee Tornionjokilaaksossa, Ylitorniolla. Tämä on ainakin kaikille Marimekon ja Aarikan ystäville oikea unelmakauppa.

Siispä tervetuloa Jokivarren lahja- ja sisustus LoisteMariin joka sijaitsee osoitteessa Alkkulanraitti 57, aivan Ylitornion kylällä.

Liikkeen omistaja Jatta Mäkikyrö istui kutomassa pieniä vaaleanpunaisia villasukkia juuri kun mie astuin kaupan ovesta sisään. Näky oli tosi söpö ja mie kyllä yritin houkutella häntä kuvaan sukkien, lankakerän ja sukkapuikkojen kans mutta en oikein siinä onnistunut.

Jatta on sairaanhoitajaksi opiskellut kolmen lapsen äiti joka on lokakuusta 2012 asti pitänyt LoisteMaria. Nykyisiin tiloihin LoisteMari siirtyi tämän vuoden elokuussa, juuri ennen liikkeen 3-vuotissynttäreitä.

Tuotemerkit jotka LoisteMarista löytyvät ovat esim. Marimekko, Arabia, Iittala, Artek, Aarikka, Aino, Laurie, Airam, Amanda B, Maileg, Puttipaja sekä Wilgem kosmetiikka.


Tällä hetkellä liikkeessä on Aarikan korujen, kynttilänjalkojen sekä tonttujen valikoimat parhaimmillaan. Jouluvaloja löytyy myös moneen makuun. Ihanaa Marimekkoa löytyy myös hyvät valikoimat ja uutuuksia on vielä tulossa lisää.

Jokivarren lahja- ja sisustus LoisteMarin FB-sivut löydät täältä.

Mutta mitäs se yrittäjä Jatta sitten harrastaa ja minkälainen sisustustyyli hänellä itsellään on?

Jatan harrastuksiin kuuluu musiikki sekä kuorolaulu. Hän on laulanut yli 5 vuotta ylitorniolaisessa Meän kuorossa.

Jatta tykkää suomalaisesta designista kuten Artekista mutta myös talonpoikaisrokokoosta. Vanhat, perityt huonekalut ovat hänelle myös tärkeitä, joten sisustustyylin vois sanoa olevan osittain romanttinen mutta silti moderni. Lempivärit sisustuksessa ovat valkoinen, musta ja harmaa.

Kysyin vielä Jatalta että mitkä tuotteet Ylitorniolla myyvät parhaiten ja vastaus oli että Marimekon vaatteet ja astiat. Astioista parhaiten Siirtolapuutarha ja Räsymatto.


Niinpä, mitäs mie tuohon voisin enää lisätä kuin että kuulun tuohon samaan Marimekosta tykkäävien joukkoon!

Haluaisin vain lisätä tähän loppuun että vaikka isoista marketeista ja netistä saa tänä päivänä melkein mitä vaan mutta älkää silti unohtako niitä teän lähellä olevia pieniä liikkeitä ja yrityksiä.

Ensi kerralla kun tarvit itselle jotain uutta tai vaikka lahjaa jollekkin niin käyppä ensin kattomassa siitä lähellä olevasta pikkuliikkeestä. Sieltä saat takuuvarmasti hyvää palvelua ja lahjat hienosti valmiiksi pakattuna :)

Mukavaa illanjatkoa!

-Tiina

7 kommenttia:

 1. Kivaa Tiina, kun teit jutun Loiste Marista!
  Ihanan näkönen kauppa, miekään en ole tuossa uudessa paikassa vielä käyny, pittääki kävästä nyt kun jouluki on tulossa:)

  VastaaPoista
 2. Kiva pikku putiikki :) Toivottavasti paikalliset käyvät liikkeessä ja näin nämä ihanat pienet putiikit säilyis. On tullut käytyä ostoksilla ja täällä kans yx Marimekon ja Aarikan ystävä myös :)

  VastaaPoista
 3. Tuollahan olisi vaikka mitä kivaa ostettavaa! Paljon silmän iloa kyllä :) Paksun lompakon kanssa tuonne olisi kiva suunnistaa ostoksille :D Ja samaa olin tulossa kirjoittamaan kuin Päivi S tuossa yläpuolella eli toivottavasti paikalliset tosiaan kävisivät kannattamassa näitä pikku putiikkeja, jotta ne säilyisivät!

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus Loiste Marista. Olen käynyt ja ostanutkin kankaita. Nyt siellä onkin kaikkea ihanaa kaunista ostettavaa ♥

  VastaaPoista
 5. Monipuolinen tarjonta suomalaista designia :-)

  VastaaPoista
 6. Hyvä valikoima näyttää olevan. Tuolla vois joulunaikaan piipahtaa, kun ollaan taas kotiseudulle tulossa :)

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!