torstai 1. tammikuuta 2015

Tervetuloa Uusi Vuosi 2015!

Uudenvuodenaatto meni meillä aivan rauhallisissa merkeissä. Me olima miehen ja koiran kans kotosalla. Mille-reppana pelkää ilotulituksien pauketta niin että ei meinannut millään lähteä edes iltapissalla käymään. Meän lapset sen sijaan olivat porukalla juhlistamassa uutta vuotta toisaalla.

Onhan taivaalle leviävät ilotulitusraketit kauniita mutta minun puolesta ne vois silti vaikka kieltää kokonaan. Pauke on niin kauheaa ja ilmakin savua täynnä pitkän aikaa kaiken ampumisen jälkeen. 
Eikös ne rahat vois käyttää johonkin järkevämpään kuin että toivottaa uusi vuosi tervetulleeksi saastuttamalla ilmaa ja kiusaamalla eläinraukkoja...
Nyt mie varmaankin kuulostan monen mielestä tylsältä mutta tämä on vain yhden mamman mielipide :)

Eilen aamupäivällä mie kävin Millen kanssa kävelylenkillä. Mulla oli kamera mukana johon tarttui muutama oikein mukavan talvinen kuva. Mille-herrasta ei sen sijaan saanut yhtään kuvaa koska hänellä oli tärkeämpää puuhaa kuin poseerata kuvissa. Hermannin kuono oli maata myöten koko ajan kaikkia hajuja nuuskiessa :)

Eipä tässä muuta tällä kertaa kuin että mie haluan toivottaa oikein mahottoman hyvää ja hurjan onnellista uutta vuotta 2015 teille kaikille blogiini kurkistaville! <3

-Tiina2 kommenttia:

  1. Voi miten kauniita talvikuvia! Ja niin valoisia. Ei se talvi sitten aina olekaan yhtä pimeyttä ja kaamosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Villa Kardemumma! Onneksi on aina välillä oikein kauniita ja kirkkaita talvipäiviä :)

      Poista

Kommentti on aina kiva!