Eilen keittämääni riisipuuroa jäi vielä täksi päiväksikin. Sitä voi tietenkin lämmittää ja syödä aivan sellaisenaan mutta miehän olen tämmönen herkkusuu joten käytin sitä tähän helppoon jälkiruokaan.
Tähän ei muuta tarvi kuin kermavaahtoa, riisipuuroa, appelsiinilohkoja ja sokeria.
Oman annokseni päälle mie ripottelin vielä vähän kanelia.
Täällä on satanut ja sataa vieläkin aivan mahottomasti lunta.
Me lähemä aivan kohta viemään pojan Luleåån lentokentälle joka palaa takaisin Tukholmaan jossa hän asuu ja työskentelee.
Toivottavasti tiet on aurattu kunnolla että tämä muuten aika kurja väli taittuu turvallisesti.
Hyvät päivänjatkot kaikille!
-Tiina
Kuulostaakin aika herkulta! Pitääpäs kokeilla...jäi joulusta riisiryynejäkin!!
VastaaPoistaTäällä lumi jo suli...nyt sataa vaakaan märkää räntää...
Mukavaa viikonloppua!
Voi, mitä herkkua:)!
VastaaPoistaMeilä on kyllä lunta!!!
Ajelkaahan varoen:)
Tuota teen loppiaisena jälkkäriksi- nam!
VastaaPoistaKauniita talvikuvia.
Uusi lukija ilmoittautuu. Bongasin Maritan blogista, että teilläkin on villakoira. Meillä on punainen kääpiövillis Bea. :)
VastaaPoista