sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Projekti ompeluhuone

Toiset kattoo hiihtoa telkkarista mutta minuapas ei olympiakisat tai urheilu paljoa kiinnosta joten mie touhuan sen sijaan vintissä ompeluhuoneen kimpussa. 

Sain eilen ostettua paikalliselta FB-kirppikseltä vanhan String-hyllyn jonka mies on sitten kiltisti ruuvannut seinälle. Tämän vanhan retro kirjoituspöydän olen saanut aikaisemmin naapurista kun he tyhjensivät taloa ennen sen myyntiä. Pöydässä on kovin kulunut pinta mutta sen hionta ja kunnostus saa odottaa ensi kesään. Siihen sopiva pieni ja näppärä pinnatuoli on kirppislöytö. 

Eilen illalla askartelin tapetinpalasista huoneeseen uuden kuvan, joka oli helppo ja hauska tehdä. Leikkasin vain tapetista kolmioita jotka liimasin yksiväriselle tapetille ja kehystin.
Tänään ommella surautin ikkunaan uuden verhokapan, mallia valerullaverho.

Tämä nurkkaus saa nyt olla semmoinen opiskelu, luku, bloggaus ja askartelunurkkaus. Täytyy vain hommata jostakin tyyliin sopiva pöytävalaisin. Toisella puolella huonetta on pitkä minun ompelu/meän neidin meikkauspöytä josta ei vielä kuvaa tule koska se ei jostakin syystä oikein ollut kuvauskunnossa  :) Kuka lie hajoittanut, en mie ainakaan...

-Tiina

2 kommenttia:

 1. Täälläkin hauska taustatapetti, paloista vissisti tehty...?
  Ja kuvista päätellen ihmettelin, että onpas siisti ompeluhuone, konekin siivottu sivuun, kunnes luin tekstin :) Omani jäisi kuvaamatta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä seinä on kans tapetinpaloista tehty. Saa tosiaan nähdä onko tämän huoneen ompelupöytä koskaan siinä kunnossa että mie siitä kuvan kehtaan tänne laittaa! :)

   -Tiina

   Poista

Kommentti on aina kiva!