maanantai 3. heinäkuuta 2017

Kesäloma

Tänään se on alkanut, kesäloma nimittäin. Kyllä niitä viikkoja ja päiviä on laskettu kun lomaa on niin kovasti odotettu.

Viime viikonloppu oli tornionlaaksossa tai ainakin Ylitorniolla ilmojen suhteen aivan upea. Aurinko paistoi kuumasti melkein pilvettömältä taivaalta.

Lauantaina pääsimme miehen kanssa osallistumaan erittäin kauniiseen hääjuhlaan kun Big Brotherista tutut Jenna & Dani sanoivat Ylitornion kirkossa toisilleen tahdon.

Eilen me suuntasimme mökille ja tänään on isäntä aloittanut puupölli-projektin joiden halkomisessa klapeiksi on aikanen homma.

Mie olen myös hieman osallistunut ulkohommiin sillä olen leikannut nurmikon. Minun täytyy tunnustaa että en ole tehnyt sitä moneen vuoteen.

Miksi, no siksi ko isäntä tykkää tehä sen itte. Tänään herra oikein pyysi minua sen leikkaamaan koska itte ei puuhommilta ehtinyt ja huomisesta on luvattu sateita moneksi päiväksi eteenpäin.

Nyt on nurmi leikattu siistiksi joten antaa sataa vaan. Sadepäivänä lomalaiset voivatkin sitten vaikka suunnata kirppiskierrokselle :)

Mukavaa alkanutta heinäkuuta sekä uutta viikkoa!

-Tiina6 kommenttia:

 1. Mukavia kesäkuvia, oikein hyvää lomaa sulle! <3

  VastaaPoista
 2. Olisipa meilläkin häitä tiedossa tälle kesälle mutta ei :(
  Oi, miekin niin tykkään leikata ruohoa ja talvella kolata lunta.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lomaa sinne mummille <3

  Voi, eipä ole pitkään aikaan päässyt häihin. Oli hienoja kuvia hääparista :) Muistan Jennan pikku tytöstä saakka.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, siis varmasti ihana loma:)
  Oli kuin olisin käynyt aikamatkalla seitkyt luvulla, mahtavaa. Teillä kaikki on toteutettu niin hyvällä maulla, että tykkään. Ja paljon.
  Oikein ihanaa lomaa<3

  VastaaPoista
 5. Upeita kesäkuvia <3 Oikein ihanaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!