maanantai 27. heinäkuuta 2015

Roadtrip osa 1.

Heissan!

Mulla alkoi viimeinen lomaviikko ja ulkona on kaikkea muuta kuin aurinkoista jälleen kerran. Siellä on niin synkkää ja sateista että valot päällä saapi olla sisälläkin koko päivän. No, ei anneta sen masentaa vaan tervetuloa mukaan meän pikku reissuun näin kuvien välityksellä!

Toissa viikon perjantaina alkoi meän roadtrip jolla olivat minun lisäksi mieheni, serkkuni Sanna ja hänen miehensä Marko. Kotiin tultiin toissa päivänä eli varhain lauantai-aamuna. Meän reissu kesti siis rapean viikon josta alkupää ajettiin autolla pohjoisesta suomenpuolta Turkuun, sieltä laivalla yli Tukholmaan ja kotiin ajettiin autolla läpi koko pitkä ruotsin maa etelästä pohjoiseen.

Perjantaisena kohteena oli Uurainen ja Palsanmäen huutokauppa.
No, perille päästyämme näimme heti että sinnehän olis pitänyt tulla monta tuntia ennen huutokaupan alkua jos olis halunnut saada autolle parkkipaikan tai että olis mahtunut sisätiloihin missä huutokauppa pidetään. Tila näyttää tv-ruudusta katsottuna paljon isommalta kuin mitä se oikeasti on. Porukkaa oli niin paljon että ei oikeastaan pystynyt liikkumaan edes ulkona...

Me Sannan kans kuitenkin jonotettiin PIIITKÄ jono että saatiin kierrettyä sisällä kierros missä näki kaikki huutokaupattava tavara. Siellä ei ollut kertakaikkisesti mitään mitä olisin edes halunnut huutaa joten seisoskeltiin ulkona sateessa jonkin aikaa, miehet osti makkaroita joita myös remontti Markku oli myymässä ja sitten jatkui meän roadtrip.

Seuraava kohde oli Tuuri jonne jäimme yöpymään hotelli Onnentähteen ja täytyypä sanoa että ainakaan mie en ole koskaan yöpynyt nuin hienossa hotellihuoneessa. Keskisen kaupassa oli tietenkin pakko käydä ja onhan siellä tavaraa. Minua ja Sannaa houkutti eniten kangasosasto jossa met hypistelimä Vallilan kankaita ja tulipa niitä sieltä ostettua muutama metri matkaanki.

Tässä muutama kuva matkan varrelta ja enpä voi muuta sanoa ko että herranjestas sentään missä palatsissa se Keskisen Vesa asustelee. Talohan ei muuten ole minun tyylinen ollenkaan enkä ikinä haluais asua semmosessa mutta onhan se päheän näkönen, aivanko jossaki ulkomailla :)

Eipä muuta kuin mukavaa alkanutta viikkoa!

-Tiina

4 kommenttia:

 1. Teilläpä on ollu mukavan tuntunen matka!
  Kauheasti tuolla huutokaupassa kyllä näyttääki väkeä olevan, huh!
  Keskisen kyläkaupassa ollaan meki muutamana kesänä käyneet ja onhan siellä tavaraa..
  Hienot näyttävät olevan hotellitki ja Vesan talo!

  VastaaPoista
 2. TV-ohjelma on taatusti lisännyt kävijöiden määrää tuolla Palsanmäellä. Mukavan lomareissun kiersitte :-)

  VastaaPoista
 3. Kiva lukea näitä reissupostauksia, aivan kuin olisi reissussa itsekin :)

  VastaaPoista
 4. Mää oon käyny Palsanmäellä monta kertaa, jo ennen kuin se ohjelma tuli. Tunnelma oli silloin ihan toinen, paljon kivempi. Se oli vähän niinku kyläläisten olohuone, siellä istui mummoja kutomassa sukkia ja vanhat ukot höpöttelivät keskenään juttujansa. Toista se on nyt, ei semmosta niin leppoisaa touhua ollenkaan. Alkuvuodesta kävin viimeksi ja totesin, että ei tarvii enää mennä :( Vähän sama juttu tuon Tuurin kanssa, kun ite on tullu käytyä siellä jostain -80- luvun lopulta saakka, ni ompahan paikka vähän muuttunu :D. Eikä hinnatkaan ole enää oikeesti halvat, tulipahan sekin todettua kun viime lauantaina siellä viimeksi kävin. Ja vaikka se Keskinen kuinka törttöilee, ni onhan se hemmetin kova bisnesmies ;)

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!