sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Kirppislöytöjä osa 2.

Mukavaa pyhäiltaa!

Niinhän siinä sitten kävi että mie vissiin pietin eilen illalla niitä peukkuja ruotsin Månsille euroviisuissa niin kovaa että ruottihan ne kilpailut sitten voitti :)

Tänään ei ole aurinko ainakaan meillä paistanut kunnolla mutta nyt illalla kun katon ulos niin mikäs se siellä näkyykään muu ko aurinko...

Mie olen tuhertanut tänään näitten minun viimeaikaisten kirppislöytöjen kans. Esillä on ollu hiomapaperi, spraymaali ja tavallinen maali.

Ensimmäisenä kuvissa on pieni lipasto joka maksoi 40 kr. Se tarvii vähän rakkautta sillä sen kannen on joku maalannut ruskealla maalilla, laatikot ovat saaneet päälleen taidetta sinisellä kynällä ja yksi vetimistä puuttuu. Tästä tulee tyttärelle uusi yöpöytä. Tämän tuunaukseen mie käytän maalia ja tuossa yhdessä kuvassa näkyviä puuhelmiä jotka mie ostin kans kirpparilta (10 kr). Maalia mie en käytä yhtään enempää ko mitä on pakko sillä haluan säilyttää tämän mahollisimman alkuperäisenä, mutta pakkohan tuo kansi on maalata uusiksi, siitä ei pääse mihinkään.

Alemmissa kuvissa on sitten vuorostaan aika jännä kukkapöytä. Siinä on rautajalat ja puinen taso. Hintaa tällä oli 20 kr joten pakkohan se oli ostaa. Tämä malli on aika matala mutta jos siihen laittaa vähän korkeampia kukkia niin sehän näyttää oikein kivalta. Mie säilytin vanhan värin joka oli valkoinen, spraymaalasin vain pihalla jalat uudestaan ja maalasin tason tavallisella maalilla.

Tämmöstä täälä tänhään!

-Tiina5 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä ja noista helmistähän tekee vaikka mitä :)

  VastaaPoista
 2. Hyödylliset ja halvt ostokset. Kukkatelineestä tuli hieno<3

  VastaaPoista
 3. Oho, ei oo hinnalla pilattuja löytöjä. Tuo kukkapöytä on kyllä niin mun mieleen, mut on nuo lipaston jalatkin tyylikkäät!

  VastaaPoista
 4. Ihana pikkulipasto! Siitä tulee hieno yöpöytä ♥

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!