torstai 19. maaliskuuta 2015

Kirjoituspöydän tuunaus meneillään

Sitähän sanotaan että sisin on tärkein, ruotsiksi: det är insidan som räknas ja vähän niin mie ajattelin ko aloin tuunaamaan tätä viime lauantaina vanhan tädin kotikirpparilta ostettua kirjoituspöytää.

Kirjoituspöytä oli jo valkeaksi maalattu ja valkea se saa olla jatkossakin. Maalaan sen tietysti uudelleen että saan kaikki klohmut piiloon mutta näihin pöydän molemmilla puolilla oleviin kaappeihin mie halusin vähän semmosta erilaista ilmettä.

Kaikki te jotka olette tätä minun blogia seuranneet olette varmaan huomanneet että mie olen tapettihamsteri joten kaappien ehostusmateriaaliksi tuli tietenkin tapetti.

Mie käytin hyväksi tapettien jämäpalat ja koska tämä kirjoituspöytä löysi paikkansa vanhimman tyttären huoneesta, missä neiti asustaa aina silloin kun on kyläilemässä kotona valitsin väreiksi pastellisia sävyjä sekä romanttisia tapettikuoseja.

Kyllä minusta näiden kaappien sisälle on nyt eri hauskaa kätkeä kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta sillä tuo sisus alkaa näyttämään aika nätiltä.

Eikö olekkin aika jännän mallinen kirjoituspöytä?

-Tiina


Tässä kirjoituspöytä ennen maalausta, ovesta puuttuu vielä nuppikin joka on tallessa.


6 kommenttia:

Kommentti on aina kiva!