sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Terveiset Turkin Alanyasta!

No hei taas pitkästä aikaa!

Blogissa onkin ollut hiljaista kun me käväsimä viikon lomalla Alanyassa. Kotia me tulima myöhään torstai-iltana. Aurinkoa ja lämpöä piisasi ja hyvää ruokaa ja juomaa oli enemmän kuin riittävästi.
Matkalla meitä oli mie sekä mieheni ja minun serkku sekä hänen miehensä. Me kaikki olema aika kovia höpöttämään joten naurettu on viikon aikana monta kertaa niin että vedet valuivat silmistä :)

Mie en mittään hirveän isoja ostoksia siellä tehnyt mutta met kävimä serkun kanssa kahtena peräkkäisenä päivänä ottamassa kokovartalo hieronnat. Siinä meät hierottiin päästä jalkoihin ja erikoisinta oli kokea hierontaa kuumilla kivillä. Se oli todella ihanaa ja ehottomasti joka euron väärti.

Kuviakaan ei mitään tolkuttomia määriä tullut otettua mutta tässä nyt kuitenkin muutama.

-Tiina












Voi että mulla on ikävä tuota All-inclusive ruokapöydän tarjontaa!!!


Vanha turkkilaismummo oli myymässä ihania käsitöitä.

Ihania kissatyynyjä.



Hauskoja pöllölaukkuja.




6 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää teidänki loma, tuo all inglusive on aivan ehoton juttu, meilä oli kans se ja tykättiin! Me ei olla koskaan käyty Turkissa ja ehkä seuraavaksi sitten sinne, muttei vielä pitkään aikaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me olema käyny turkissa jo niin monta kertaa että mie en enää pysy laskuissa mukana :)

      Poista
  2. Oioi, ihanaa olis kävästä ulkomailla pitkästä aikaa. Tykkäsin Turkista myös, ollaan käyty noin parikymmentävuotta sitten Kusadasissa. Ihanalta näyttää teän lomamaisemat.

    VastaaPoista
  3. ♥vau,miten kivlta näyttää! Taisikin iskeä matkakuume :)

    VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!