tiistai 14. kesäkuuta 2022

Mökin uudet ruutuverhot

 


Tervetuloa meän mökille! Viime viikonloppuna raahasin mökille mukaan ompelukoneen. Mulla oli pieniä ompeluprojekteja jotka halusin ommella valmiiksi ennen kesälomien alkamista ja on jotenkin helpompi ommella "paikan päällä" ja ottaa mittoja sitä mukaa kun ompeluprojekti etenee. 


Ompelin pari ikkunaverhoa ja oviverhon. Meän mökki on pieni joten välioville ei ole sijaa. Mutta tarvitaanhan mökilläkin pientä rauhaa ja yksityisyyttä ainakin nukkuessa ja vaatteita vaihtaessa, silloin on oviverho hyvä olla olemassa.

Kuosi joka minun silmää viehättää suuresti on ruutukuosi. Se on jotenkin niin tervetullut monen yksivärisen ja kukkakuosisen vuoden jälkeen. Klassiset ruudut sopivat mökille aivan täydellisesti. Vaikka yhtä hyvin ne sopivat myös ympärivuotiseen kotiin. Mulla on ollut vuosien saatossa monet ruutuverhot. On ollut vihreä/valkoista, beige/valkoista ja aivan ihanaa vaaleanpuna/valkoista. 

En muuten ikinä olis uskonu että ihastun ruskea/valkea ruudulliseen kankaaseen mutta niin vain on käynyt. Tykkään tästä niin että voisin ripotella sitä jokaiseen huoneeseen ja niin mie varmaan olen kohta tehnytkin. 

Jos olet etsimässä kivoja ruudullisia pussilakanoita niin vinkkaan tässä samalla että Elloksen valikoimasta löytyy monen värisiä. Paljastan teille että nämä verhot olen ommellut mistäs muusta kuin juuri näistä Elloksen pussilakanoista. Ruutukankaiden valikoima ei ole mikään suuri mutta nämä pussilakanat ovat niin hyvän laatuisia joten toimivat mainiosti myös verhokankaana.

Ei muuta kuin enemmän ruutuja kansalle!

Kuinkas siellä, tykkäätkö ruuduista?

❤️ :llä Tiina 








2 kommenttia:

  1. Ruutuverhot on kivat. Ruskea rauhoittava väri T: Pirjo

    VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!