sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Syyshommia ja kirppislöytöjä

Perjantaina töiden jälkeen me hurautima isännän ja koiran kans mökille. Edellisestä kerrasta olikin jo ehtinyt kulua muutama viikko.

Lauantai oli pohjoisessa oikea sumuinen tihkusadepäivä eli oikein havillinen kauppapäivä. Kävimä muutamalla kirpputorilla ja IKEA:ssa, äidin tykönä syömässä ja tapaamassa samalla osaa minun perheestä ❤

Kirpparilta löytyi pikku Oscarille useampi pusero ja talveksi kuomakengät. Mieki löysin itselleni pari puseroa, mekon ja neuletakin.

Tänään oli sitten ilma kohdallaan myös pohjoisessa. Mie istutin mökillä kukkasipuleita ja täytyy kyllä sanoa että enpä ole aiemmin ollut ulkona näin vähissä vaatteissa lokakuun puolessa välissä . Mittari näytti 13 astetta varjossa.

Nyt mie odotan jännässä että miten minun kukkasipulien käy, nouseeko yhtään vai ehtivätkö kauriit ja pupujussit popsia suuhunsa kaikista herkullisimmat :) Tuota tummaa mökin kivijalkaa vasten kukat näyttäis aika kivalta.

Oikein mukavaa pyhäiltaa ja alkavaa uutta viikkoa ❤

-Tiina

Tornion Kelopuu kirppis, Marimekko pallopaita, 2.25 €

Haaparannan PMU-secondhand, Gudrun Sjöden mekko, 59 kr

Haaparannan PMU-secondhand, Gudrun Sjöden neuletakki, 150 kr


3 kommenttia:

 1. Jos ei ihmeitä tapahdu, minun sipulit ei nouse...siis uudet, vanhat varmasti nousevat...no, kun uudet ovat vielä pussissa..:)
  On tässä vielä aikaa niitä maahan laittaa..:)

  VastaaPoista
 2. Kyllä asut kauniilla seudulla, tuli ihan ikävä taas, kun viimeksi ajelimme Tornionjokivartta ylöspäin matkallamme Lofooteille. Josko tuota ensi kesänä käväisisi Haaparannassa, kun sekin paikka on näkemättä. Oi kun hieno tuo villatakki. Hyvää lokakuun jatkoa sinulle täältä Savosta 😊

  VastaaPoista
 3. Eksyin eilen blogiisi ja nyt on luettu kaikki postaukset ��. Teillä on todella kodikas koti, ihanasti sisustettu vanhoilla tavaroilla. Sinulla on silmää tehdä kauniita asetelmia, kaikki kaunis ei tarvitse olla aina esillä. Hyvää syksynjatkoa! Terv mari

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!