keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Olohuoneen muutos

Viime viikonloppuna mie sain valmiiksi olohuoneen maalausurakan. Tarkoitus oli vain maalata kaksi seinää ja antaa toisissa olla vanhan roosa Dancing Crane -lintutapetti. Tuon tapetinhan mie laitoin seinille vain vajaat kaksi vuotta sitten. Täältä näet olohuoneen ennen kuvia

No kuinkas tässä sitten kävi? Tässähän kävi niin että kun olin maalannut jonkin aikaa niin tulin siihen tulokseen että minun on pakko maalata myös nuo tapettiseinät. Tämä meän olohuone on pieni ja suurikuvioinen lintutapetti tuntui hallitsevan huonetta aivan liikaa. Suoraan sanottuna väärä tapettivalinta ja myönnän virheeni sillä tapetin valitsin mie itte :)

Huoneen tunnelma rauhoittui suuresti kun kaikista seinistä tuli yksivärisiä. Väriksi valitsin myös tähän huoneeseen Tikkurilan lämpimän sävyistä Laastia.

Vanha parketti koki myös muodonmuutoksen kun maalasin sen samalla valkealla Höyryn sävyllä kuin meän muutkin lattiat. Joku saattaa tykätä että hullu kun menee parketin maalaamaan mutta lattia oli kulunut, se oli hankala pitää puhtaana ja kodin ilmeestä tuli yhtenäisempi kun lattiat ovat saman värisiä.

Huone vaatii vielä pientä hienosäätöä mööpeleitten muodossa. Sopivaa mattoa ei vielä ole, tämän harmaakuviollisen mie olen lainannut vintistä. Seinätkin kaipaisivat muutaman kivan taulun.

Mies aika harvoin sanoo sen enempää näistä minun remppahommista mutta olohuoneen kohdalla tulos oli niin mieluinen että sanoi harkitsevansa huoneen ottamista makuuhuoneeksi :)

Mukavaa illan jatkoa! Mie ainakin odotan kovasti Suomen kaunein koti -ohjelman alkamista,
yks minun lemppariohjelmista.

-Tiina


3 kommenttia:

 1. Kyllä kannatti, nykyinen on niin rauhallinen ja harmooninen.
  Milleki soppii sisutukseen ;)
  Sie olet kyllä reipas, mie jo kyllästyin maalaamisseen ja piän nyt vähän taukoa :)

  Mukavaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Onnistunut muutos ja olet kyllä ollut tosi reipas. Mullakin odottais maalipurkki tuolla, että saisin työhuoneen maalattua...nyt vain ei ole ollut oikein virtaa ja inspistä alkaa tekemään. Haluttais kans uudet lattiat ja uusi keittiökin olis kiva, mutta pitäis päättää että kuinka isoon remonttiin ollaan valmiita ja tietysti tuota täpäkkääkin olis kiva olla.
  Huomenna jo perjantai ja viikot menee vauhdilla :)

  Ihanan rentoa vko loppua sinne <3

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!