torstai 15. helmikuuta 2018

Vielä kurkkaus eteiseen

Me ajattelima Millen kans vielä näyttää teille tätä meän eteistä. Tällä kertaa vähän eri kulmasta kuin mitä tuossa edellisessä postauksessa näkyi.

Muuten me olema koiran kans lojuneet koko viikon sängyn pohjalla, mie vieläkin nuhakuumeessa ja Mille muuten vain minun seuralaisena.
Mie olen kattonut telkkarista kaiket päivät kokkaus ja kodin remontti -ohjelmia sillä mithään muuta ei kerta kaikkiaan jaksa tehä. Toivottavasti tämä flunssa alkais jo hellittämään että pääsen takaisin töihin.

Meän eteinen on niin pieni että en ole halunnut siihen mitään vaatekomeroita. Tila on siis aivan avoin ja siinä on säilytystilaa minun ja isännän ulkovaatteille ja kengille aivan riittävästi.

Silloin kun lapset ovat vierailemassa, etenkin talviaikaan, menee tila vähän tukkoon mutta hyvin on mahuttu silloinkin. Kesäaikaan ei ole mitään ongelmia sillä takit on ohempia ja kengät pienempiä. Seinillä on lisäksi muutama koukku johon voi ripustaa takin, käsilaukun tai repun. Lakkien, huivien ja käsineiden säilytykseen on lisäksi muutama rottinkikori.

Millellä on hänen oma lempipaikkansa eteisen lattialla lämpöpatterin vieressä. Siinä ransu viihtyy niin kesällä kuin talvella ja onhan paikka täydellinen ulko-oven päivystykseen.

Vielä olis eteisessä pientä fiksaamista eli listoja tarvis käydä läpi valkoisen maalin kans. Se on meikäläisen projekteja ja kyllä mie sen teen mielelläni kunhan pääsen eroon tästä flunssasta ja saan voimani takaisin. Minusta nämä pienet maalaushommelit on aika kivoja, jotenkin niin rauhoittavia ja terapeuttisia :)

Mukavaa torstainjatkoa ❤

-Tiina
4 kommenttia:

 1. Kaunis ja valosa eteinen, ihanat nuo matot ja lattia.
  Kätevästi oletta laittaneet nuo hyllyköt tuonne, hyvä idea.
  Milleki on niin söpö <3

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ❤ nuo kenkähyllyt on tosiaan aika näppärät kun ne laittaa seinälle ja mieki tykkään nuista matoista tosi paljon. Niissä on toisella puolella eri värit, saapi vähän vaihtelua jos haluttaa :)
   Mukavaa pyhänjatkoa!

   Poista

Kommentti on aina kiva!