perjantai 29. joulukuuta 2017

Lapset kotimatkalle

Mukavaa perjantaista myöhäisiltaa!

Tänään hiljeni meän koti kun kaikki kolme lasta ja pikkumies aloittivat matkansa takaisin omiin koteihinsa. Ilma oli taas pohjoisessa aivan kurja sillä lunta pyrytti tuulen kanssa eli ei mikään maailman turvallisin autoilukeli.

Ensimmäisenä kotiin pääsi nuorimmainen Paulina. Jannen lento Tukholmaan starttaa näillä hetkillä kun Petra ja Oscar ovat saaneet lentää ensin Tukholmaan, sieltä Göteborgiin ja vielä viimeiseksi jatkaa junalla. Pitkä on matka pohjoisesta etelään.

Aamulla mie sain vielä syöttää pikkuhermannille puuron, vaihtaa vaipan ja pukea vaatteet ylle ❤
Se on kyllä semmonen pikku vilperi että lusikalla syöttäminen sujuu näppärimmin kun laittaa syömisen ajaksi tabletista näkymään pikkulasten musiikkiohjelmia :)

Ruokailutilan ja makuuhuoneen kuviotapeteista Oscar on poiminut kukkia. Hän näyttää olevan kovin kiinnostunut kaikista kuvioista joten kova rapsutus kävi seinää vasten kun hermanni kaksin käsin yritti kerätä kukkakuvioita. Poika on varmaan tullut mummoonsa kun niin kuvioista tykkää!

Mites teillä jouluhommelit? Joko olette kyllästyneet jouluun tai poistaneet kaiken?

Meillä on vielä joulukuusi ja ikkunoiden adventtikyntteliköt jäljellä ja taitavat vielä saada ollakin ainakin muutaman päivän.

Tämmöstä tällä kertaa!

-Tiina

2 kommenttia:

 1. Kyllä on varhmaan oudon hiljasta talossa! Mutta ihana ko saitta viettää joulun yhessä.

  Meilä on vielä jouluhärpäkheet tallela ja saapi ollakki. Emmä kyllä tänä vuona kovin paljoa laittahneekhaan. Ylheensä loppiaisena kokoamma pois. Häätyy kyllä hankkia lissää ikkunavaloja, sillä tähtien pois ottaminen ruukaa vähä ahistaa. Valoja häätyy olla!

  Oikein hyvvää uutta vuotta teile 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hienoa, että vaikka nämä meän vanhimmat lapset on jo asuneet niin monia vuosia etelässä on joulu pohjoisessa heille kovin tärkeä asia.
   Minustaki tuntuu että tullee niin kolkkoa ja pimeää jos nämä jouluvalot ottaa pois.
   Hyvää uutta vuotta myös sinne!

   Poista

Kommentti on aina kiva!