tiistai 27. kesäkuuta 2017

Radiossa mukana

Muutama viikko sitten mie vihjasin tuolla Instagramin puolella että meillä kävi Sveriges Radion Ida Brännström tekemässä radiohaastattelun. Ida on reipas ja iloinen journalisti ja aivan piakkoin myös kahden lapsen äiti.

Nyt nuo Idan ja minun porinat tapeteista, väreistä ja aiheesta instagram on kuultavissa tuolla Sveriges Radion Gränslöst nettisivulla ja linkki siihen löytyy tästä.

Ohjelma kestää noin 8 minuuttia joten jos kiinnostusta löytyy niin käykää ihmeessä kuuntelemassa. Sieltä löytyy monta muutakin mielenkiintoista tämän perän ohjelmaa kuultavaksi.

Ensin minua kauhistutti ajatuskin siitä että oma ääni kuuluu radiosta mutta ei se sitten ollutkaan niin hirveää. Mie kuulostan radiossa aivan samalta kuin mie kuulostan aina muulloinkin. 
Suomen ja ruotsin raja-asukkaina met puhuma ruotsia, suomea ja meänkieltä, joka on semmonen Tornionjokilaaksolaisten oma kieli.

Mille-poika pysyi koko haastattelun ajan visusti minun sylissä niin kuin tuossa alimmaisessa kuvassa näkkyy :)

Mukavat tiistainjatkot!

-TiinaIda Brännström / Sveriges Radio Gränslöst/Meänraatio


1 kommentti:

  1. Ihana haastattelu <3 Oli mukava kuulla ääntäsi ja tarinoitasi. Nyt kasvot saivat myös äänen, se on harvinaista täällä blogimaailmassa. Terkkuja rautatieläistalon väeltä.

    VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!