sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Vanha kampauspöytä

Kuinkahan montaa vanhaa kampauspöytää sitä mahtaa yks huusholli tarvita?

No täytyyhän niitä ainaki kaks olla jos multa kysytään sillä viime viikonloppuna kirpparilla piipahtaessa löytyi tämä kaunotar ja enhän mie sitä sinne voinut jättää kun hintaakaan ei ollut 250 kr enempää.

Yksi alkuperäiskunnossa oleva kampauspöytä meiltä siis löytyi jo ennestään mutta tätä täytyi nyt hieman ehostaa sillä pöydän pintaan oli tullut niin paha kosteusjälki ja pari jalkaa oli saanut kummia laikkuja.
Aikani tuumailtua tulin siihen tulokseen että musta maali on se mitä ehostukseen tarvitaan ja sitä meiltä löytyi jo ennestään.

Lopputulokseen olen tosi tyytyväinen sillä kampauspöytä näyttää siltä aivanko se olis aina ollut sekoitus puuta ja mustaa.

Pöydän päällä oleva messinki ja marmorijalkainen lamppu on kirppislöytö. Ostin siihen vain suuren hehkulampun niin eipä tuo tarvi varjostinta ollenkaan.

Meän vintti on nyt semmonen oikea meikkaus ja hiustenlaitto taivas sillä löytyyhän sieltä näitä ittensä tälläämis paikkoja useampi :)

Mukavaa pyhäiltaa ja alkavaa uutta viikkoa!

-Tiina
5 kommenttia:

 1. Tulipa hieno ja hyvä valinta oli tuo musta väri!
  Lamppukin on kätevä ja niin tätä päivää :)
  Kyllä tälläyspaikkoja häätyy olla ainaki kaksi ;)

  Kivaa viikkoa sullekki <3

  VastaaPoista
 2. Hieno tuli ja tuo musta väri jotenkin ryhdisti kokonaisuutta. Toi tapetti on ihana myös!

  Mukavaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvin sopii tuo musta puun kaveriksi, onhan tuota väriyhdistelmä käytetty paljon tuon ajan huonekaluissa. Mukavaa viikkoa sinne! <3

  VastaaPoista
 4. Hieno lopputulos! Musta kansi sopii hyvin. Kivaa viikkoa! :)

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!