maanantai 6. kesäkuuta 2016

Kaatopaikalle tuomitun pelastus

Pelastavana enkelinä tälle tuhoontuomitulle porrasjakkaralle toimin tietysti mie.

Miehen kanssa olima yks ilta ulkoiluttamassa koiraa kun satuin näkemään että läheisen kerrostalon pihalle olivat asukkaat keränneet rikkinäistä tavaraa joille seuraava paikka oli kaatopaikka.
Mie tietysti uteliaana sanoin miehelle että mie käväsen äkkiä kurkkaamassa mitä sinne on heitetty ja juu, suurin osa oli tosiaan kaatopaikalle joutavaa paitsi tämä tuleva ihanuus.

Vanha porrasjakkara jonka runko oli paikoin ruostunut mutta muuten ehjä. Istuin ja askelosat olivat tietysti pahoin lahoneet. Mie sanoin miehelle että mie meinaan ottaa tämän mukaani, isännän ilme oli vähän semmonen että et kai sie nyt tuota ala kotia raahaamaan. Ilmeen nähtyä mie vain sanoin herralle että käsitäks kuinka hieno tästä tullee sitten kun se on valmis ja nappasin tuolin kainaloon ja kannoin sen kotia :)

Mies on saanut työkseen sahata jakkaralle puusta uudet tasot jotka mie maalaan luultavasti valkoiseksi. Rungosta mie hioin pahimmat ruosteet pois, pesin jakkaran kunnolla ja siinä se nyt on, kauniina kuin mikä uudessa värissään.
Ylimmän kuvan väri on se mikä on lähimpänä oikeaa sävyä vaikkakin aavistuksen vaaleampana luonnossa. Tuo väri muistuttaa ruotsissa myytäviä Ahlgrensin Bilar -karkkien vihreää autoa.

Nyt mie vain odotan että josko mie illalla saisin valmiiksi sahatut puuosat että pääsisin maalaamaan nekin. Sais nähä raskiiko tätä edes käyttää porrasjakkarana enää, tästä tulis aika hauska jos siihen laittais kukkia vai mitäs tuumaatte?

Mukavaa alkanutta uutta viikkoa!

-Tiina11 kommenttia:

 1. Hyvä pelastus Tiina, tuohan on upea!
  Mukavaa maanantaita! <3

  VastaaPoista
 2. No son siinä ja siinä, että raskiiko käyttää mihinkhään ko siittä tullee niin fiini :) Sie olet kllä oikea aarrehaukka!!!

  Mukavaa viikkoa väylän toisele puolele <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh...kirotushärö... Sie olet KYLLÄ oikea aarrehaukka :)

   Poista
 3. Hyvä bongaus ja täydellinen kukkajakkara!
  Leppoisaa kesäkuuta Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
 4. Ihana jakkara, yhtä rajussa oli meidänkin samantyyppinen jakkara, jonka kunnostamme :)
  https://keltainenkahvipannu.blogspot.fi/2016/02/minttuiset-jakkarat.html

  VastaaPoista
 5. Wauuuuu! Ihana! Mahtavaa, että pelastit tuolivanhuksen =) Tuo väri on aivan täydellinen ♡

  VastaaPoista
 6. Jep, olis lähtenyt minunkin mukaan :) Ihana❤

  VastaaPoista
 7. Kaunis tuli. Ihmeekseni huomasin etten ollut lukijasi, vaikka olen blogiasi iät ja ajat seurannut. Liityin siis nyt lukijaksi :)

  VastaaPoista
 8. Onpa hieno! Hyvä löytö :) Kävi mielessä, saisiko tuohon ylätason tilalle pienen kukkalaatikon? Tuosta tulisi hauska kukkapylväs!

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!