tiistai 31. toukokuuta 2016

Pientä pintaremonttia äidin tykönä

Tänään pääsette näin kuvien välityksellä kylään äitini luokse. Hänen asunnossaan on tehty pientä pintaremonttia. Makuuhuoneesta maalattiin katto ja seinät sekä asennettiin uusi lattia. Olohuoneen katto ja seinät saivat myös uudet maalipinnat. Seinissä oli 90-luvulla laitetut vaaleat struktuuritapetit jotka hyvällä lopputuloksella maalattiin lämpimän sävyisiksi. Sisustuksen suunnittelussa ja huonekalujen uudelleen järjestelyssä äidillä on ollut apuna haaparantalainen sisustussuunnittelija.

Minun tietääkseni äiti ei ole ostanut muita uusia mööpeleitä kuin tv-penkin. Häneltä löytyy huonekaluja jo ennestään melko paljon ja melkein kaikille löytyi oma paikka uudesta sisustuksesta.

Osa vanhoista mäntyhuonekaluista lahjoitettiin kierrätykseen, osan äiti maalasi valkoiseksi jonka jälkeen ne sijoitettiin vierashuoneeseen.

Kaikki verhot äidille ompeli taitava torniolainen ompelija ja etenkin olohuoneessa oleva verhokangas on ylellisen kaunis brodeerauksineen.

Lampunjalkoja sekä taulunkehyksiä on myös itse tuunattu kultamaalilla uuteen uskoon. Makuuhuoneeseen tehtiin kuviollisesta kukkatapetista sängylle pääty. Vierashuoneen seinälle tehtiin uusia tauluja kehystämällä kukkakangasta ja olohuoneeseen tehtiin tauluja kehystämällä puna/kultakuvioista tapettia.

Äidin kodin ilme on nyt erittäin lämmin, siellä on vähän semmoinen ylellisen hotellihuoneen tunnelma.
Mitäs mie tähän enää voisin lisätä kuin että sisustussuunnittelija on tehnyt huippuhyvää työtä, kyllä meän äiti nyt viihtyy ❤

-Tiina


8 kommenttia:

 1. Todella upea koti äidilläsi, silmä lepää kuvissa.

  VastaaPoista
 2. Harmoninen sisustus, kyllä äidin nyt kelpaa :) Upeita vanhoja huonekaluja!

  Aito suunnittelija osaa hyvin yhdistää uutta ja vanhaa 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja! Hienosti on suunnittelija saanut vanhat ja uudet mööpelit sopimaan yhteen :)

   Poista
 3. Olipas kiva päästä kylään äidillesi näin kuvien välityksellä! Oikein kodikkaalta ja viihtyisältä näyttää tämä koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rautatieläistalon emäntä! Mukavaa kun kävit kylässä :)

   Poista

Kommentti on aina kiva!