lauantai 11. heinäkuuta 2015

Kotikirppis

Huomenta!

Eilen mie kävin eräässä kodissa jossa oli kotikirppis. Tämä oli vanhan tädin asunto jonka hänen aikuiset lapsensa tyhjensivät pitämällä siellä kirpputorin. Tämä kirppis oli ruotsin puolella ja näistä kaikista ostoksista mie maksoin yhteensä 360 kr.

Tämä koti oli oikea aarreaitta josta minun mukaankin tarttui monta tavaraa. Mie menin sinne heti aamulla kun ovet avattiin mutta niin teki monta muutakin asiakasta.

Siellä pari tätiä sitten voivotteli että hekin meinasi juuri sitä samaa tavaraa minkä mie olin jo kainalooni napannut. Mie nauroin vain että täällä täytyy olla nopea ja ottaa heti mitä haluaa.
Keräsin eteisen nurkkaan kasan aarteita ja kiittelin myyjiä että tämä oli hieno päivä koska olin saanut ostaa heiltä niin monta ihanuutta.

Hirvittää sanoa mutta miepä sanon sen kuitenkin että kyllä se tavara saa ihmisen onnelliseksi. Mitään näistä ostoksista mie en olis välttämättä tarvinnut mutta olenpa tosi onnellinen että ne on meillä nyt ♥

Kiitokset kaikista kommenteista edellisiin postauksiin! Vaikka mie en aina niihin vastaakkaan niin voitta olla kyllä varmoja siittä että mie luen kiitollisena joka ikisen :)

Mukavaa päivänjatkoa!

-Tiina

Vanhaa Marimekon Hunni kangasta sekä sininen Nuutajärven Nyppylä kulho

Vanhalle meikkipöydälle löytyi vihdoinkin sopiva jakkara

Hieno kattovalaisin jonka meän neiti aiko kelpuuttaa tulevaan kotiinsa

Kaunis vihreä ryijymatto

Tosi suuri ja kaunis seinävaate

Ruotsalainen Kockums emalitarjotin

Siro ruotsalainen lattiavalaisin
Kockumsin emalipata ja rasia

Vanha ruotsalainen lasiastia jossa teak-kansi ja alusta

Plastexin kannellinen omppuastia

9 kommenttia:

 1. Tosi upeat ja edulliset löydöt! Noinhan se juuri menee, että nopeat nappaa parhaat päältä. :)

  VastaaPoista
 2. Upeita löytöjä olet tehny!
  Tuo jakkkaraki on aivanko uusi!
  Mukavaa, kun lähi nurkiltakin löytyy hyvää tavaraa.
  Aurinkoista viikonloppua, mukavaa, kun täälläkin viimein paistaa:)

  VastaaPoista
 3. Hyvät löydöt, varsinkin nuo ekan kuvan.

  VastaaPoista
 4. Vautsi vau mitä löytöjä, Tiina! Kyllä olet mahtanut olla tohkeissasi :) Jännää, miten eri puolilla rajaa saattaakin olla niin erilainen hintataso - jos siis Tornion kirppisten hintoja verrataan Ruotsin hintatasoon.

  VastaaPoista
 5. Upeita löytöjä. Ihan tässä saa vieroitusoireita, kun en ole liiemmin lomalla kirppareille kerinnyt. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Hienoja löytöjä oot tehnyt. Voi vitsi koe ehtis käymään kirppareilla. Ruotsin puolella onkin paljon pihakirppiksiä :) Ite meinasin kans pitää, mutta taitaa tälle kesälle jäädä remontin takia. Viime vuonna pidin ja ihan kiitettävästi kävi porukkaa. Lapset myivät omia tavaroita lähinnä pois ja tarjolla oli keksiä ja mehua. Olen kyllä niin kierrätyksen kannalla. Monesti menee liian paljon hyvää tavaraa kaatopaikoille. Toisen roska on toisen aarre :)

  VastaaPoista
 7. Oi että, miten paljon kivoja löytöjä ja niin edullisesti!

  VastaaPoista
 8. Onpa hienoja löytöjä! Mukavaa, että tavaroille tulee jatkokäyttöä. Kierrätys on ihan parasta :)

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!