lauantai 23. toukokuuta 2015

Kirppislöytöjä osa 1.

Hei ja terveisiä pohjoisesta!

Täällä on jo varmaan viikon päivät ollu pelkkää sadetta, sumua ja ajoittain myös kovaa tuulta.

Ulkona ei pysty tekemään yhtikäs mitään ja ei oikein meinaa sisätiloissakaan löytää inspiraatiota mihinkään. Nyt tarttis jo kyllä vaihteeksi semmosen kunnollisen aurinkoisen ja lämpimän päivän.

Kirpputoreilla mie olen kyllä päässyt käymään ihme ja kumma, jo kahtena peräkkäisenä viikonloppuna joten tässä postauksessa mie ajattelin esitellä ensimmäisen ostoksistani.

Tänä-iltana muuten tämä emäntä aikoo istua telkkarin edessä ja kattoa euroviisuja. Mie olen ollu pienestä asti kunnon euroviisufani ja tänään minun suosikkini on tietysti Ruotsin Måns Zelmerlöw ja Heroes jolle aion pitää peukkuja. Muita suosikkeja ovat Norja, Montenegro, Venäjä, Israel ja Australia.

No nyt sitten kirppislöytöihin:

Ensimmäinen ostos on vanha, Philipsin radio/levysoitin. Se ei enää toimi mutta on silti oikein näpsäkän näkönen pienenä sivupöytänä / lehtitelineenä. Paikka tälle aarteelle löytyi olohuoneesta sohvan vierestä. Soitin löytyi kirpparilta ruotsin puolelta ja hintaa sillä oli 100 kr.

Joten oikein hyvä ostos jos multa kysytään :)

-Tiina

7 kommenttia:

 1. On kyllä hieno! Kelpais meillekin. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana ja eipä ollut hinnalla pilattu ♥ Olis tarttunu minunki matkaan :) Euroviisuista sanoin, että Ruotti tai Australia voi voittaa :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä löytö ja edullinen. Ruotsilla oli hyvä kappale ja onnea heille :)

  VastaaPoista
 4. Ihana löytö!
  Minäkin toivoin ja ennustelinkin Ruotsin voittoa eilen. Tosi hyvä kappale ja laulajassakin sai lepuuttaa silmiä:)

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!