maanantai 30. maaliskuuta 2015

Pääsiäiskoristeita tapeteista

Heissulivei ja hyvää alkanutta viikkoa!

Ainakin meillä täällä pohjoisessa on aika kurja ilma tällä hetkellä. Märkää lunta tulla tupruttaa reippaasti. Voi kun edes pääsiäisenä näkyis aurinko sillä sitä ei täällä ole näkynyt moneen, moneen päivään.

Eilen mie innostuin askartelemaan tapetista tuommosia hauskoja viuhkakoristeita. Mie näin joltakin Instagram-tililtä kun joku oli näitä askarrellut. Ne on tosi helppoja tehdä ja tapetista riippuen on lopputulos aivan erinäköinen. Keittiönpöydälle mie tein mustavalkoisia ja keltaisia viuhkoja ja vinttiin tyttären huoneen pöydälle sinne sopivia pastellin sävyisiä.

Meän pääsiäisrisut tänä vuonna näyttävät olevan pihlajasta. Viimeksi kun met olima mökillä niin mie pyysin miestä hakemaan pääsiäiseksi pajunoksia. No herra tuli hangilta risukimpun kans ja uskoi keränneensä pajuja mutta nyt kun silmut ovat puhjenneet niin pörrösiä kissoja ei näy mailla eikä halmeilla...

Että tämmöstä tällä kertaa :)

-Tiina


Meän pajunkissat :)

Tähän askarteluun on hyvä hyödyntää pienet tapetinpalat

Perjantai-illan herkkuna oli suklainen "kladdkaka".

Munakkaan valmistusta lauantaina ennen töihin lähtöä.


11 kommenttia:

 1. Hauskoja, täällä on eilen virpomiset virvottu, mutta täytyy ensi vuonna hyödyntää kaikki tapettijämät.

  VastaaPoista
 2. Sieviä koristeita oletkin tehnyt!
  Ja makoisan näkönen kakku:)
  Mukavaa pääsiäisviikkoa Tiina<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Voi ko tämä ilma muuttuis ees vähän paremmaksi :)

   Poista
 3. Nuo avautuvat pihlajan lehdet ovatkin kauniimpia kuin pajunkissat ja tekemäsi koristeet sopivat hyvin :-)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita koristeita ja mahatva idea hyödyntää jämäpalat noin, Tääkkin tulee aivan vaakatasossa lunta ja maassakin jo yli 5 senttiä. Plääh, ei oikein enää natsaisi vaikka talvesta tykkäänkin. Loskaahan tuo vain on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga! Ilma on ainakin täällä tänään vieläkin kauheampi kuin eilen... Kyllä nyt olis jo aika auringon tulla esiin piilostaan :)

   Poista
 5. Oulussakin sää on ollut koko päivän ihan kamala! Minäkin laittelin värikästä pääsiäiskoristetta esille. Käyhän kurkkaamassa. Värit piristää tässä arjen harmaudessa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kävin kurkkaamassa, aivan ihania ne sinun värikkäät blingbing -munat :)

   Poista
 6. Voi kuinka kaunista teillä onkaan. Arvostan kyllä kaikkia koteja joissa näkyy ihmisten persoonallisuus ja teillä se todella näkyy, tykkään. Siksipä päätin liittyä myös lukijaksesi, tällaista persoonallisuutta näkee harvoin. Siksipä lisään blogisi myös oman blogini lukuluetteloon, toisin sanoen poikkean varmasti useamminkin:)
  Nyt upean aurinkoista palmusunnuntaita toivotellen lähden laittamaan omaa pääsiäistämme ja virpojia odottelemaan

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!