torstai 4. joulukuuta 2014

Muki suklaakakku mikrossa



Huomenta!

Tässä tulee ohje tähän helppoon mikro suklaakakkuun.
Reseptillä tulee kaksi mukikakkua.

4 rkl vehnäjauhoa
4 rkl sokeria
1 rkl kaakaota
1 tl vaniljasokeria
1 muna
3 rkl rypsiöljyä tai sulaa margariinia/voita (mie käytin juoksevaa Mildaa)
3 rkl maitoa tai kermaa

Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää muna, rasva ja maito ja sekoita tasaiseksi.
Jaa suurusta kahteen, voideltuun mukiin ja "paista" kakkua mikrossa täysteholla 1 minuutin ajan.
Älkää pitäkö mukia mikrossa yhtään kauempaa koska muuten kakusta tulee kivikova ja se ei ole tarkoitus, 1 minuutti riittää. Syö suoraan mukista kermavaahdon kera tai kumoa kakku lautaselle.

Kuppiin vois myös lisätä ennen "paistamista" suklaanpaloja, pähkinöitä tai kuivattuja hedelmiä.
Jos haluat tehdä vain yhden mukillisen niin puolita resepti. Mie olen tehnyt myös munattoman version kakusta, lisäsin vain vähän enemmän maitoa ja siitäkin tuli aivan hyvä.

No niin kaikki herkkusuut, ei muuta kuin testaamaan pikakakkua ja älkää missään nimessä pitäkö sitä liian kauaa mikrossa (mie olen tietenkin testannut senkin :) ) Lycka till!





10 kommenttia:

Kommentti on aina kiva!