tiistai 6. toukokuuta 2014

Kuvia viime viikonlopulta

Viime viikon perjantaina haravoitiin sekä kulotettiin mökillä mutta lauantaina olikin sitten shokki melkoinen kun lunta satoi yhtäkkiä niin että maa oli aivan valkoinen. No, onneksi kaikki lumi suli sunnuntaina pois. 

Lauantaina kävästiin mutka Haaparannalla ja siellä kävin Mattilassa sijaitsevassa Taavolagårdenissa. Siinä on ihana rakennus jossa on kahvila sekä pieni kauppa ja vanhalla puolella on kirpputori. Tässä vähän kuvia kirpputorin puolelta sekä ruotsin puolen Kukkolankoskelta. 

-Tiina

Taavolagården

Ruotsin Kukkolankoski
Grillailtiin grillimökissä pihvejä

Ei kyllä paljon naurattanu lauantai-iltana...

6 kommenttia:

 1. Uusi paikka tuo kirpputori juttu tuolla Haaparannalla, kiitti vinkistä, paljon näytti olevan tavaraa tuolla. Ei kyllä paljoa naurattanu täälläkään, kun lunta satoi..., mutta onneksi sulasi pian pois! Kivaa viikkoa sulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa viikkoa sinnekkin :) ja tosiaan Taavolagårdenin kahvila/myymälä puoli on aivan ihana, siellä kyllä kannattaa käydä. Mie en vain tällä kertaa ehtiny...

   Poista
 2. En ole tuomosta kahvilaa ja kirppistä tiennyt olevankaan. Onko sinne viittaa, että osaa kun joskus käy? Kivoja tavaroita näkyy olevan. On ollut niin kylmää, tänäänkin kävin kävelemässä, niin vaatetus saa olla kuin talvella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taavolagården sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Haaparannalta Matarenkiin käsin, tien oikealla puolen Haaparannalta tultaessa. Pihapiirissä on punaisia rakennuksia ja siinä on myös kyltti ja kaikki näkyvät tielle.
   Älä muuta sano, siellä on aivan kauhean kylmä.

   Poista

Kommentti on aina kiva!