keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Proud to be -mallisto by Kanto design

Blogissani on harvemmin vilahtanut tällaisia outfit kuvia missä bloginpitäjä itse poseeraa mekko päällä mutta nyt vilahtaa ja oikein kunnolla. Olen aina ollut kiinnostunut vaatteista ja muodista, se ei vain ole tullut ilmi täällä blogissani.

Näin tulevana pikkujoulu -kautena on aika katsastaa mekkouutuudet. Tämä päälläni oleva Ihana mekko on elokuussa lanseerattua Kanto Designin Proud to be - mallistoa. Ihana Mekko on suunniteltu pikkujoulumekoksi mutta toimii tietysti aivan mainiosti myös kesämekkona. Kanto Designin vaatteet suunnitellaan ja valmistetaan suomessa.

Mekko on napakkaa, miellyttävää ja laadukasta joustocollegea. Se on tosi mukava päällä sillä se ei ahdista eikä purista. Mekossa on kurveja imarteleva malli ja se sopii monen malliselle naiselle.
Mekkoa saa neljässä värissä: keltainen, okra, harmaa ja musta. Sanoisin että malli on täyskymppi mekoksi.

Minun musta mekkoni on kokoa L eli Lovable sillä Kanto Designilla on käytössä tavanomaisempaa parempi mittataulukko:

XS = Extremely sweet
S = Sweet
M = Magnificent
L = Lovable
XL = Extremely lovable

Olen 160 cm pitkä ja mekko on mulle polveen asti. Itse puin paksut mustat sukkahousut ja harmaan neuletakin mekon kanssa mutta kun tuli tarpeeksi lämmin niin heitin neuletakin pois. Mekossa on niin kaunis tuo frillakoristeinen yläosa. Paras palaute oli kun isäntä tuumasi että onpa nätti mekko, sitä ei kuulkaa useasti kuule hänen suusta :)

Proud to be -mallistoon kuuluu myös Sopiva tunika ja paita ja niistä näette kuvia tuossa alempana. Kuvat olen lainannut Kanto Designin sivuilta. Molempiin Ihana mekkoihin että Sopiva tunikaan ja paitaan on juuri sarjoitettu myös isompia kokoja, XXL ja XXXL.

Käykää ihmeessä tutustumaan Kanto Designiin, sivuille pääsette täältä.

*Ihana mekko saatu

Ihanaista keskiviikon jatkoa kaikille ihanille naisille ❤

-Tiina













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina kiva!