keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Keittiöremontti

Heippa taas pitkästä aikaa!

Jos te ajattelitta että mie olen lopettanut bloggaamisen kokonaan niin ei onneksi pidä paikkaansa. Mie olen vain pitänyt pakollisen tauon sillä kaikki ylimääräinen energia mitä kokopäivätyöstä on jäänyt meni tähän minkä lopputulos näkyy näissä kuvissa.

Meillä on siis toteutunut keittiöremontti joka on nyt melkein valmis :)

Tämä huusholli hajosi siis pääsiäisen aikoihin ja siitä saakka se onki ollu aikamoinen katastroofi eli hajotusta ja pölyä on ollu joka paikassa.

Jos mie nyt nopeasti kerron remontin suurimmat muutokset niin ensimmäinen on keittiön ja ruokailutilan kantavan väliseinän melkein kokonaan poistaminen. Tarkoitus ja toive oli saada se pois kokonaan mutta kun vanhaa taloa alkaa remontoimaan niin jostakin aivan varmasti paljastuu yllätys.
No niin paljastu tästäkin, toisessa osassa väliseinää kulki nimittäin lämpöputket kellarista vinttin asti. Mitäs siinä muuta, mies asetteli takaisin sen mitä oli seinästä jo aiemmin repinyt ja mie tyydyin kiltisti siihen että sain väliseinästä pois ainakin suurimman osan.

Kuvista näette että ruokailutilan kukkatapetti (josta tykkäsin kovasti) on poissa. Sen sijaan seinät maalattiin yksivärisiksi, ruokailutila sai beigenharmaan sävyn ja keittiönpuoli hempeän roosan.

Mie vähän pelkäsin kun aloin maalaamaan seiniä roosaksi että juuriko tuli valittua hassu väri mutta eipä tullut. Mie tykkään seinistä tosi paljon ja etenkin tuo roosa harmaiden keittiön kaapinovien kanssa on oikein miellyttävä pari.

Toinen iso muutos tilassa on tietysti puulattioiden esille ottaminen, hionta ja niiden maalaaminen vaaleaksi. En kadu värivalintaa pätkääkään, on ne niin valoisat nuo meän lattiat. Väri on valkoinen joka menee aavistuksen harmaaseen.

Toisella kertaa sitten vähän lisää tästä köökistä. Oikein mukavaa keskiviikon jatkoa kaikille!

-Tiina









3 kommenttia:

  1. Kylläpä tuli hieno ja tyylikäs keittiö ihania pikku yksityiskohtia myöten!
    Tykkään väreistä, on niin harmooninen ja nuo pikku esineetki tulle nyt hyvin esile.
    Ja mahtia, ko kaks pöytää, pienempi ja isompi :)
    Kyllä kannatti!!!

    Mukavaa ko postasit, olenki oottanu uusia köökkikuvia :)

    Mukavaa loppuviikkoa! <3

    VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!